Bring Industrial IoT til produktionsområdet

transportere industrielt jod til produktionsområdet
transportere industrielt jod til produktionsområdet

Industrielle analytiske løsninger med kunstig intelligens optimerer maskin-, produktions- og kvalitetsresultater til produktion 4.0

Hitachi Vantara, et datterselskab af Hitachi Ltd, lancerede i dag Lumada Manufacturing Insights, en pakke med Internet of Industrial Objects (IIoT) -løsninger, der vil omdanne produktionsdata-drevne instinkter og styrke fremstillingsindustrien. Brug af kunstig intelligens (AI) og Machine Learning (ML) teknikker, Lumada Manufacturing Insights Maskinen, der styrker den digitale innovationsinfrastruktur, der kræves til produktion 4.0, er designet til at optimere produktions- og kvalitetsresultater.

Sur Data og analyser har magten til at modernisere og transformere produktionsoperationer, sagde Brad Brad Surak, produkt- og strategichef hos Hitachi Vantara. For mange producenter i dag bremser processer med ældre infrastrukturer og frakoblet software imidlertid innovationen og påvirker konkurrencefordel, ”siger han. "Med Lumada Manufacturing Insights vil kunderne være i stand til at skabe grundlaget for digitale innovationsprocesser, der fungerer i harmoni med deres eksisterende systemer og software for at skabe øjeblikkelige gevinster med hensyn til oppetid, effektivitet og kvalitet og til at iværksætte fremtidige transformationer."

Accelererende transformationer i produktionen

Lumada Manufacturing Insights anvender regelmæssigt datavidenskab baseret på forudsigelig analyse til forbedringsindsats. Lumada integreres med eksisterende applikationer og tilbyder handlingsmæssige indsigter uden behov for at fjerne og erstatte dyre produktionsudstyr eller applikationer. Lumada Manufacturing Insights understøtter en række implementeringsmuligheder og kan køre på stedet eller i skyen.

Obby Med Hitachi Vantara drager vores kunder fordel af vores driftsteknologiske ekspertise og kreative tilgange til at fremskynde deres digitale rejser, sagde Hit Bobby Soni, administrerende direktør, Hitachi Vantara. Med vores gennemprøvede metoder og avancerede værktøjer er vi i stand til at designe passende løsninger til vores kunder, der forbedrer effektiviteten, øger leveringshastigheden og i sidste ende leverer bedre forretningsresultater. ”

* Tilbud om maskiner, produktion og analyser af kvalitet, Lumada Manufacturing Insights rådgiver sine kunder:

* Byg din egen tilgang til en intelligent produktionsmodningsmodel og styrke den digitale innovationsinfrastruktur til kontinuerlig procesforbedring;

* Integrer datasilo, strandede aktiver og data fra video, LiDAR og andre avancerede sensorer for at få konkurrencefordel;

* Brug 4M (maskine, menneske, materiale og metoder) korrelationer til rodårsagsanalyse i den ønskede skala;

* Evaluer generel udstyrseffektivitet (OEE) og udviklingsanbefalinger baseret på avancerede AI- og ML-teknikker;

* Evaluer din planlægningseffektivitet og optimer til forskellige arbejdsmængder, produktionshastigheder og akkumulerede perioder med arbejdsordrer;

* Overvåg og vejled produktkvalitet med forudsagte forudsigelser;

* Forbedre efterspørgselsudsigter nøjagtighed, produktionsplaner og overholdelse af produktionen.

Tidlige brugere ser de første fordele

Ericsson Inc. Vice President for Strategic Industrial Partnerships and Initiatives Angelica Moden, Ericsson and Hitachi Vantara, takket være deres samarbejde med Lumada Manufacturing Insights testet for at imødekomme den forventede stigning i nye produktlanceringer sagde, at grundlaget for en digital innovation. Moden sagde også: ”Gennem vores partnerskab med Hitachi Vantara vinder vi styrke ved at bruge den samme løsning, som vi vil give vores partnerkunder, og vi vil udvide vores industrielle IoT-brugsordninger baseret på vores 5G-teknologier.

Olarak Som en visionær producent var vores fokus på at fremskynde transformationsændringer, eliminere datasiloer og skabe et fundament for digital innovation for at fremskynde vores rejse mod Production 4.0, sagde Log Logan Aluminium her, sagde Transformation Leader Vijay Kamineni; Ik Vi brugte IIoT-værkstedet til at tilpasse vores brugsplaner til prioritering af forretningstransformation og for at have en køreplan for succes med Lumada Manufacturing Insights. Vores samarbejde med Hitachi Vantara gør det muligt for os at definere forretningsmæssige mål på alle faser af vores transformation og at levere klare resultater, der fremskynder gevinster i effektivitet, kvalitet, sikkerhed og bæredygtig produktion. Hitachi Vantara bringer en unik IT / OT fordel, der vil hjælpe os i det lange løb.

Shuja Goraya, CTO hos Precision Drilling Corporation, kommenterede: ”Med Hitachi Vantara sparer vi tid med industriel analyse og en kraftfuld Lumada-platform til at håndtere mere end 20.000 datastrømme pr. Udstyr pr. Dette demonstrerer vores operationelle ekspertise og følgelig vores konkurrencefordel. Vi integrerer det med Lumada Manufacturing Insights ved hjælp af video og information fra LiDAR til præsentation af forretningsresultater. U Shuja tilføjet; Süreç Vi muliggør procesoptimering ved effektivt at identificere udviklingsmuligheder og forkorte leveringstider for vores kunder. Alt muliggøres ved effektiv brug af data til at træffe bedre beslutninger og derefter gennemføre det, vi har lært konsekvent. Vi er glade for vores strategiske partnerskab med Hitachi Vantara. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.