Transportpoliti inspiceret i Alanya

transport officer inspicerer området
transport officer inspicerer området

Antalya Metropolitan Municipality Transportation Police Department fortsætter sine rutinemæssige inspektioner i Alanya.

Der blev foretaget inspektioner i forskellige dele af Alanya i samarbejde med Antalya Metropolitan Municipality transportpoliti og Alanya politidepartementets trafikafdelingsdirektorat. Private offentlige busser, tjenester og taxaer blev stoppet ved kontrolpunkterne og inspiceret med hensyn til arbejdsdokumenter, generelle dokumenter, førertøj, klimaanlæg i bilen og kundetilfredshed.

RETSFORANSTALTNINGER BEGRENSEDES AF REGLERNE

Under inspektioner, der blev foretaget af politiet og politiet i den vestlige del af Alanya, blev de, der manglede dokumenter, dem, der havde for store trafikmodsigelser i deres køretøjer, og dem, der ikke var klædt korrekt, advaret. 15-køretøj, der ikke overholder reglerne og ikke har de krævede dokumenter, blev behandlet lovligt.

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar