TransportParkchauffør bringer Baygın Yolcuyan til hospitalet

ulasimpark soforu baygin bragte passagerer til hospitalet
ulasimpark soforu baygin bragte passagerer til hospitalet

Et af datterselskaberne i Kocaeli Metropolitan Municipality, TransportationPark A.Ş. buschauffør Emrah Acar (30), besvimt passager i køretøjet tog hospitalet ved at ændre ruten. Acar, der straks kontaktede 112 og hans overordnede, brugte førstehjælpstræning til den bevidstløse passager. Menneskerne omkring passageren ved at fjerne patienten for at få frisk luft tilbage til hospitalet uden tøven efter at have kørt køretøjet.

ANVENDT FØRSTEHJÆLPSOPLÆRING

Hændelsen fandt sted i Gebze-distriktet i Kocaeli. Ledsaget af Emrah Acar Kocaeli Metropolitan Municipality på bussen bagpå en af ​​de besvime stemmer kom. Driver Emrah Acar nærmede sig straks køretøjet til et sikkert sted. Acar, for at lære sundhedsstatus for passageren gik tilbage. Da han kom til passageren, indså han, at han havde besvimelse eller beslaglæggelse og anvendte metoden til at se og føle, hvilket er en af ​​de vigtigste regler for førstehjælpstræning, han lærte under sin ansættelse.

ulasimpark soforu baygin bragte passagerer til hospitalet
ulasimpark soforu baygin bragte passagerer til hospitalet

Kontaktet 112 ØMIDLIGT

Chaufføren, som også kontrollerede passagerens puls, forstod, at hans puls var normal og besluttede, at han skulle gå til hospitalet så hurtigt som muligt. Derefter skulle den bevidstløse passager åbnes rundt, passageren havde et beslaglæggelse af andre passagerer skulle ikke røre den bevidstløse passager ikke skulle røre vejen til hospitalet. Hero driver, 112 ved at kontakte en bevidstløs passager i køretøjet, puls, men situationen er dårlig, og den korteste afstand til at tage Gebze State Hospital rapporteret.

ulasimpark soforu baygin bragte passagerer til hospitalet
ulasimpark soforu baygin bragte passagerer til hospitalet

TAGER BUSET TIL HOSPITAL

Acar, der kommunikerede med skiftlederen, kørte sit køretøj ind på hospitalet uden at tænke over. Da heroechaufføren kom til hospitalet, omfavnede han straks patienten og førte ham til skadestuen med tanke på patientens dårlige helbred. Chauffør Emrah Acar var i stand til at indsamle værdsættelsen af ​​passagererne i køretøjet. Epileptisk anfald af passagerbeslag blev bestemt til at være ved godt helbred.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar