Vossloh sælger lokomotivsektion til CRRC

vossloh lokomotiv solgt til crrc
vossloh lokomotiv solgt til crrc

Fabrikken i Vossloh Locomotive, der opererer i Kiel, blev afsluttet i marts 2018. Med alle producerede lokomotiver, inklusive de små og mellemstore manøvreringsbiler, der blev produceret på denne fabrik, blev lokomotivdelen af ​​Vossloh overført til det kinesiske CRRC Zhuzhou Locomotive Co., Ltd. I 2015 blev jernbanetjenester overdraget til Stadler, og divisionen for elektriske systemer blev overdraget til Knorr-Bremse.

Med overtagelsen af ​​de kinesiske kæmpe lokomotiv- og jernbanesystemkøretøjer gik virksomheden ind på det europæiske jernbanemarked.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar