Kayaş-Sincan Başkentray Line forlænger 18.4 km

projekt for at udvide kapitallinjen
projekt for at udvide kapitallinjen

Projektet med udvidelse af Başkentray-linjen, realiseret med initiativ fra Sincan-borgmesteren Murat Ercan, gennemføres. Projekt 17 slutter marts 2022

Sabah AvisIfølge nyhederne om Vuslat Ay; “Xinjiang 1. Organiseret industrizone og Yenikent forstæderlinje til dækning af boligområdet vil blive udvidet til kvarteret Akçaören ved at tilføje 18.4 km. 31 Mart Med annonceringen af ​​de lokale præ-valg-projekter lovede Ercan at udvide 36-kilometeren til Akçaören-kvarteret i Başkentray-linjen, der tjener på 18 kilometer-linjen mellem Sincan og Kayaş distrikter. Ercan sagde, at grundlaget for Baskentray-linjeprojektet blev lagt for 2 måneder siden, og at det ville slutte uden 3 år, medmindre der var et problem med bevillingerne. Ercan, “Sincan til Akçaören'e passagerlinje går. Efter Akcaören går godslinjen til sodafabrikken i Mülkköyü ”. Sincan, et af hovedstadsområdene og det sjette mest folkerige distrikt Ankara, vil blive udvidet fra Sincan til Akçaören og derefter til Köy Köy gennem den organiserede industri inden for rammerne af Başkentray-projektet, der fungerer mellem Kayaş og Sincan.

FUNDET I AUGUST

Sincan-borgmester Murat Ercan, arbejdet begyndte i august og fortsatte hurtigt, sagde han. Ercan, ”Befolkningen i Yenikent 90 tusinder. De havde nogle handicap om transport. Başkentray-projektet er et af vores vigtigste projekter. Inden for rammerne af Başkentray-projektet, der opererer mellem det eksisterende Kayaş og Sincan, strækker vi os fra Sincan til Yenikent via organiseret industri og endnu længere til Akçaören, hvor universitetsområdet ligger og derfra til Mülkköyü. 18.4 kilometertal linjelængde 30 kilometertal er skinnelængden. Det kører side om side som lastlinie og passagerlinie. 2 blev lagt for måneder siden, aktiviteter begyndte. Arbejde i gang. Tilbudets varighed 3 år. Medmindre der er mangel på kvoter, forventer vi, at 3 skal være afsluttet inden året. Den anslåede sluttid er tiden på auktionen 2022 august, men vi vil forsøge at ignorere den tidligt. For befolkningen i regionen leveres transport i metro-komforten. Vi fortsætter med at arbejde på færdiggørelsen af ​​tidligere. ”

18.4 KILOMETER VIL TILFØJES

Borgmester Ercan sagde, at han mødtes med Generaldirektoratet for Statens Jernbaner og sagde: ”Vi mødtes sidst på tirsdag. Vi er i kontakt fra projektets begyndelse. Vi taler med myndighederne om fjernelse af nogle mangler. Vi har en anmodning om 3 stop. Et af de stop, vi efterspørger, vil være passageren og fragtlinjen, to af dem vil være organiseret industriområde, og det tredje er Akçaören. 42 tusind arbejder i den organiserede industriområde. 42 kan ikke være så naturlig som at stoppe et sted, hvor tusind mennesker arbejder. Da det er en industriområde, vil hovedstaden være både passagerer og fragt. Der er et universitetsområde i kvarteret Akçaören. Der vil blive revideret en åbning af universitetets åbning i regionen og etablering af et passagererstopp der. Vi leverede konkretisering af placeringen af ​​stop, især med vores embedsmænd om vores stop i den organiserede industriområde. De nuværende stop i projektet er Yenikent, pladsen, hvor Kavunpazarı er placeret, og gendarmeriekrydset. Linjen tilføjes 18.4-kilometertal. ”

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar