29 i Izmir Transport i oktober 1 Kuruş ..! Republikens dagsprogrammer annonceres i Izmir

izmir i oktober transport kurus izmir republik ferieprogrammer er blevet annonceret
izmir i oktober transport kurus izmir republik ferieprogrammer er blevet annonceret

Izmir Metropolitan Kommune annoncerede 29 oktober Republic Day-programmet. På denne specielle dag, hvor gebyret for offentlig transport bestemmes som “1 kuruş, vil det tyrkiske flag 350-meter blive ført med marchten efter lanterneoptoget. Leman Sam og Yeni Türkü optræder på Gündoğdu-pladsen i Izmir.

Izmir forbereder sig på at fejre 29 oktober republikens dag. Izmir Metropolitan Municipality har fastlagt gebyrerne for offentlig transport som “29 kuruş vatandaş for de borgere, der ønsker at deltage i aktiviteterne, der afholdes på 1 oktober republikens dag.

28 oktober mandag på 13.00'te Republikspladsen i Ataturk-monumentet til at begynde med en ceremoni for at fejre festfejringerne, 29 oktober tirsdag på 10.00'deki 10.30'daki-paraden vil følge hilsenen. Gåture, lantern procession og koncert

Izmir, 29 Oktober 20.30'da åbnes foran Konak Pier 350 meter tyrkisk flag, der starter fra Republikpladsen til Gündoğdu-pladsen. Fakler og flag vil blive afholdt i Fyrtårnsregimentet Izmir Metropolitan Municipality Marching Band følger med. Når urene viser 21.00, optræder Leman Sam og Yeni Türkü.

Offentlig transport 1 Kuruş

29 Oktober 2019 Tirsdag betaler befolkningen i Izmir og dem, der kom til byen for at dele Izmirs ferieentusiasme, kun 1 øre for deres rejser med offentlig transport.

96 for Republikken fra APIKAM. Specielt panel

30-festlighederne fortsætter i oktober. İzmir Metropolitan Municipality Ahmet Piriştina City Archive and Museum (APİKAM) arrangerer et panel om X 96 årlig politisk og økonomisk akkumulering af vores republik ”. Panelet vil fokusere på ændringerne og udviklingen i de politiske og økonomiske sfærer i 96-året siden proklamationen af ​​republikken. Assoc. Dr. Dr. Dr. Hasan Taner Kerimoğlu; Panelet bliver modereret af Mithat Kadri Vural som taler og vil blive modereret af APİKAM-koordinator Hasan Tahsin Kocabaş. Panelet afholdes i 30 i APİKAM mødesal onsdag, onsdag kl. 18.00.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar