6 i Mersin. Caretta Bike Festival begynder

Caretta Bike Festival i Mersin
Caretta Bike Festival i Mersin

Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer, Mersin Cycling Travellers Association og Metropolitan Municipality i år i samarbejde med 6. deltog i Caretta Bicycle Festival. Secor, Tyrkiets Mersin pedaled 22 150 gaderne med cyklister, der deltog i de forskellige byer.

I sin åbningstale før turnéen erklærede præsident Seçer, at de ville tiltrække forskellige kulturer til Mersin ved at øge antallet af festivaler. Han tilføjede, at de arbejder for at udvide brugen af ​​cykler. Vi har et løb på 40 kilometer. Vi vil implementere det på meget kort tid ”.

Præsident Seçer turnerede i byen med 150-cykel

Caretta Bicycle Festival, arrangeret i samarbejde med Mersin Kommune og Association of Cycling Travellers i regi af Governership of Mersin for at henlede opmærksomheden på de indsnævrende levesteder for caretta skildpadder, de gamle besøgende ved kysten af ​​Mersin, som er de vigtigste yngleområder og 6 i år. Oprettet en gang. Præsident Seçer, der deltog i festivalen, mødtes med 22-cyklister fra 150 by om morgenen. Seçer, der sprang på sin cykel for at indse begyndelsen af ​​festivalen, turnerede i Mersins gader og gader med sin 150-cykel.

Uz Vi ønsker at øge sådanne festivaler ”

Præsident Seçer, der talte inden starten af ​​Caretta Bicycle Festival, sagde, at de gerne ville gøre Mersin mere farverig med de festivaler, de vil lave og støtte på forskellige områder. Seçer sagde: ”Du er kommet fra vores forskellige by 22, vores paradislands paradis. Mersin, kulturbyen. At bo i Mersin er et privilegium. Vi vil flytte Mersin til meget bedre steder. Vi vil gerne duplikere sådanne aktiviteter. Fordi dette er fredens by. Her er vi glade, fredelige. Verden og Tyrkiet anderledes tilgang af hver af kulturer, sprog, strukturer, vi ønsker at bringe vores by, fordi forskellige kültü, forskellige farver, fred, fred, broderskab, enhed, medfører en uafgjort, "sagde han.

”Vores festival henleder opmærksomheden på både det aktive liv og klimaændringerne”

Seçer tilføjede, at Bike Festival blev skabt for at tiltrække opmærksomhed på skildpaddernes skildpadder og livets betydning for cykling, og at den indeholdt vigtige temaer. Han giver os et par beskeder. En af dem er at bevæge livet. Som individ betyder det, at vi konstant er mobile og at vi er sundere. Cyklen får alle vores muskler til at bevæge sig fra hoved til tå, hvilket gør os sunde. På den anden side er den største mangel i dag klimaforandringer. Udstødningsgasser, som også påvirker emissionen i atmosfæren, der forårsager klimaændringer. Med andre ord skader forårsaget af køretøjer, busser, offentlig transport og deres udstødningsgasser til atmosfæren. Cyklen eliminerer dette ..

“Vi arbejder på 40 kilometer cykelsti”

Borgmester Seçer delte også informationen om, at borgerne i Mersin gjorde et banearbejde for at bruge deres cykler i et behageligt og sikkert miljø.

”Vi, som Mersin Metropolitan Municipality, udfører de nødvendige værker for at bane vejen for brug af cykler i et mere behageligt, sikkert og behageligt miljø for Mersin-beboere. Vi har en 40 km lang kursus. Vi har en rute, der starter fra togstationen til Mezitli langs kysten. Vi har også ruter på den nordlige akse. Ekstremt godt forberedt, godt studeret, vil være et projekt, der vil glæde vores værdsatte cykelbrugere, når vi implementerer det. Vi vil implementere det på meget kort tid. ”

Ægteskab forslag overraskelse

På festivalen ventede der en overraskelse på borgmester Seçer og alle deltagere. Sercan Englandok, et medlem af Mersin Cycling Travellers Association, der deltog i festivalen på cykel, overraskede både præsident Seçer og deltagerne ved at foreslå sin elskede Ceylan Dümer. Tillykke til duoen og ønsker at forberede sig til brylluppet så hurtigt som muligt præsident Selector, lovede at hakke parets bryllup.

Mersin Caretta Bicycle Festival sigter mod at fremme den lokale kultur, historie og naturlige skønheder i Mersin samt at fremme cykelkultur, sport og turisme i byen. Start ved Cumhuriyet-pladsen og fortsætter hele dagen, og 3 cykler cyklister på 135 km. Mens han trækker sig, besøger han mange historiske steder i Mersin med historiske, turistmæssige og naturlige skønheder.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar