Tyrkiet Giants var opfindelsen af ​​jernbanesektoren i Thrakien

Af sektor kalkun jernbane blev giganter mødes i Thrakien
Af sektor kalkun jernbane blev giganter mødes i Thrakien

Nationale virksomheder, der producerer vogne og lokomotiver samlet på forretningsforummet i Thrakien. Efter præsentationer fra selskabernes repræsentanter blev sektorens punkt og de fremtidige mål hørt gennem bilaterale møder. Vores vicegeneraldirektør Mustafa Yurtseven deltog i Omot Locomotive og Wagon Sector Business Forum an, der repræsenterede TÜDEMSAŞ.

Under koordinationen af ​​Trakya Development Agency og Tekirdağ provinsielle direktorat for industri og teknologi, Çorlu og Çerkezköy Der blev arrangeret et iş lokomotiv- og vognsektorforum amacıyla i samarbejde med handels- og industrikamrene for at gennemføre bilaterale forretningsmøder med nationale virksomheder, der producerer vogne og lokomotiver. I programmet blev der afholdt bilaterale forretningsmøder mellem TÜDEMSAŞ, TCDD, TÜVASAŞ og TÜLOMSAŞ, DURMARAY, BOZANKAYA og OZBIR WAGON embedsmænd, der repræsenterede den private sektor og de største leverandørvirksomheder fra Tekirdağ og de omkringliggende provinser.

Business Forum, Tekirdag-guvernør Aziz Yildirim samt rektor ved University of Namık Kemal. Dr. Mumin Şahin, Çorlu District Cafer Sarılı, provins- direktør for industri og teknologi Fahrettin Akcal, Thrace Development Agency's generalsekretær Mahmut Şahin, Çorlu og Çerkezköy Præsidenter for handelskammeret deltog.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar