Det første godstog, der når Europa via BTK, passerer gennem Sivas

Det første godstog, der når Europa via BTK
Det første godstog, der når Europa via BTK

Baseret på Kina Kaspiske international transport rute "transkaspiske International Transport Route" (TITAN er) i løbet af godstog er planlagt til at nå Marmaray i november 5 for Kina Railway Express vil blive afholdt den velkomst ceremoni i Tyrkiet. China Railway Express vil gå ned i historien som det første godstog, der fortsætter i Europa retning ved hjælp af Marmaray Tube Passage. Projektet er en udvikling af jernbanetransporten volumen mellem Tyrkiet og Kasakhstan og i fyringen af ​​Baku-Tbilisi-Kars (BTK) med sigte på en revitalisering af jernbanetransport lavet ud af linjen.

Detaljerne i passagen af ​​toget, blev Kasakhstan Jernbaner Inc. (KTZ) Næstformand for delegation ledet af Pavel Sokolov formandskabet for republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) Generaldirektør Ali Ihsan passende og TCDD Transport Inc. General Manager evalueret i besøget Kamuran printeren. Under mødet, der blev afholdt i Generaldirektoratet for tyrkiske statsbaner (TCDD), blev den regionale udvikling samt det voksende samarbejde mellem jernbanerne i de to lande inden for godstransport og jernbaner drøftet. I denne sammenhæng Kina kom til Tyrkiet gennem de skridt, der skal tages for gods i transit og international containertransport indgivet.

Mødet blev også enige om at afholde en indbydende ceremoni for China Railway Express. 5 er planlagt til ceremonien, der er planlagt i november. Under mødet blev udviklingen af ​​jernbanetransport volumen mellem Tyrkiet og Kasakhstan og Baku-Tbilisi-Kars (BTK) aftalt for revitalisering af jernbanetransport lavet ud af linjen.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar