I Eskişehir læste studerende bøger om trikken og gav gaver til borgerne

Eskisehir-studerende læste bogen om sporvognen gav borgerne en gave
Eskisehir-studerende læste bogen om sporvognen gav borgerne en gave

Inden for rammerne af projektet om socialt ansvar, der arrangeres i fællesskab af Eskişehir Metropolitan Municipality og Özel Çağdaş-skoler, læser 42-studerende bøger om sporvogne med sloganet "Reading is a modern action". Studerende, der ønsker at realisere et sådant projekt for at give folk en vane med at læse bøger i offentlig transport, præsenterede de bøger, de læste for passagererne, der rejser i trikken med de sedler, de lagde i dem.

Metropolitan Municipality, der for nylig har underskrevet forskellige projekter med socialt ansvar på sporvogne med Furya Association, har realiseret et andet projekt med Private Contemporary Schools. N Læsning er en moderne handling ”med mottoet 42 studerende, der læser bøger, noterne skrevet i bøgerne, de læser for borgerne i bilen. Studerende, der sagde, at læsning af bøger belyser folkets horisont, erklærede, at de ville give folk en vane med at læse bøger i offentlig transport med dette projekt.

İsmail Samur, direktøren for Private Contemporary Schools Science og Anatolian High School, sagde, at han er stolt af sine studerende for gennemførelsen af ​​et sådant projekt. Dog er frekvensen for læsning af bøger meget lav i vores land. Især inden for offentlig transport kan folk udnytte den tid godt med en bog, der skal medbringe, når de går fra et sted til et andet. Vi ønskede også at realisere et sådant projekt med socialt ansvar med støtte fra vores studerende og ideerne fra vores studerende. Vores studerende, der læste bøger på trikken, gav derefter bøgerne til andre borgere, der rejser. Efter at have læst bogen bad de dem om at give den til en anden som en gave. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.