Europas første hybridanlæg tæller dage

Europas første hybridplante tæller dage
Europas første hybridplante tæller dage

Industri og Teknologi minister Mustafa Varank, sagde aluminium motorblokke for første gang i Tyrkiet, vil Oyak Renault blive produceret i High Pressure Injection Aluminium Plant, "Dette fabrik vil være Renaults eneste hybrid motor fabrik i USA og europæiske lande. De motorer, der produceres her, vil blive eksporteret til Kina, Spanien og Storbritannien.

Oyak Renault produktionsceremoni for højtryksaluminiuminjektionsfabrikken blev afholdt i Bursa med deltagelse af minister Varank. Varank besøgte produktionscentret og fik information om de motorer, Renault producerede her. Renault ved rattet af den første bil produceret i Tyrkiet sidste Varank, derefter studerede elektriske autonome køretøjer, der fremstilles af selskabet.

I sin tale mindede Varank om, at de lagde grundlaget for den facilitet, der blev støttet af det projektbaserede investeringsincitamentssystem for et år siden.

Inkluderet miljøbestemmelser og veje, sagde 10 tusind 500 kvadratmeter anlæg, herunder etablering af den nyeste teknologioverførsel Varank, sagde 100'et kvalificerede ingeniører og operatører med investeringen, sagde han.

RÅMATERIALE VIL LEVERES FRA DOMESTISK FREMSTILLER

Varank, tillid til at investere i Tyrkiet og sagde, at økonomien i konkrete indikatorer, sagde:

"Tyrkiets økonomi, står alle mulige måder at fortsætte styrke mod de hårdeste test. I dag udfører vi den første testproduktion på denne fabrik, der blev afsluttet på rekordtid. Med denne investering produceres aluminiumsmotorblok for første gang i vores land. Igen vil dette anlæg være Renaults eneste anlæg til produktion af hybridmotorer i Tyrkiet og Europa. De her producerede motorer eksporteres til Kina, Spanien og England. I produktionsfasen vil højteknologi kun blive brugt få steder i verden. Råmaterialet, nemlig aluminium, leveres fra vores indenlandske producenter. Således vil vores indenlandske ressourcer blive udnyttet på den mest effektive måde. Denne facilitets bidrag til at reducere underskuddet på de løbende poster, kvalificeret beskæftigelse og eksportstørrelse er virkelig prisværdigt. I resuméet kommer en ekstremt vigtig investering i form af høj værditilvækst til live i Bursa. Vores mål er at øge disse og lignende investeringer eksponentielt. ”

Varank, af Renaults produktion af hybrid køretøj i Tyrkiet og sagde, at de ønskede at blive eksporteret herfra.

Førende tyrkisk IKKE MERVÆRDI produktionsmål i

Påpeger, at der er behov for en strukturel transformation ledet af merværdi i produktionen, erklærede Varank, at den tyrkiske industri har kapacitet til at realisere denne transformation, og at ministeriet er sammen med iværksætteren og industrien med alle midler.

Varank sagde, at det teknologiorienterede industrielle handlingsprogram, der blev opfordret til ved at henlede opmærksomheden på, at den reelle sektor har designet politikker, der yderligere vil øge investeringslysten, vil støtte de prioriterede produkter inden for fokussektorerne i programmet.

Påmindelse om, at de startede med maskinsektoren som en pilotansøgning, sagde Varank, at ministeriet for industri og teknologi vil besøge Renaults fabrik i Bursa i slutningen af ​​september og informere dem om lokaliseringen af ​​produkterne i anlægget, og at programmet er åbent for alle investorer uanset indenlandsk og udenlandsk forskelsbehandling.

Varank, værditilvækst produktion i Tyrkiet understreget, at de sigter mod at blive en af ​​de førende lande, "vores investorer, viser vi alle vores bedste bestræbelser på at støtte vores producenter." Han sagde.

2020 VIL STARTE SERIALPRODUKTION

Gennem Oyak Renault General Manager Antoine Aoun påpegede, at der gives incitamenter for første gang aluminium motorblokke fremstillet på fabrikker i Tyrkiet. Bemærk, at produktionsanlægget vil bidrage til eksport, beskæftigelse og produktion af merværdi, sagde Aoun, kk Vi afsluttede vores produktionscenter på meget kort tid som lovet. Vi er kommet til den sidste fase for at starte masseproduktion på 2020. ”

Efter talerne startede Varank og hans kammerater testproduktionen ved High Pressure Aluminium Injection Factory ved at trykke på knappen.Sanayi.gov.t er)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar