Guvernør Gürel Undersøgte ved Keltepe Ski Center

Guvernør Gurel besøgte Keltepe skisportssted
Guvernør Gurel besøgte Keltepe skisportssted

Guvernør Fuat Gurel, parlamentsmedlemmer i Karabuk, Cumhur Unal og Niyazi Gunes, Provincial Special Administration Road and Transportation Services af hold, der er forbundet med Keltepe Ski Center, undersøgte vejudvidelsen og landskabsarkitekturarbejdet på stedet.


Guvernør Gürel foretog en kort evaluering efter undersøgelserne; ”Jeg håber, at vi åbner Keltepe Ski Center for en dag i år. Næsten halvdelen af ​​køretøjer i Special Administration's maskinerpark arbejder her, og personalet er meget travlt. Vi stræber efter at forberede veje, landingsbaner og andre sider. Forhåbentlig i december gør vi dagen klar til enhedsbrug. Forhåbentlig planlægger vi hotellet næste år, vi har et par mangler, vi er her med vores stedfortrædere for at følge disse mangler, og vi foretog en evaluering sammen. Jeg vil gerne takke alle vores venner, der har bidraget til vores Karabük. De arbejder rigtig hårdt, de gør en stor indsats, og jeg håber, at vi vil gøre det passende på kort tid. ”

Under henvisning til, at trinvise bestræbelser er ved at ende, sagde stedfortræder Cumhur Ünal, ”Keltepe bør ikke betragtes som et skisportssted, men også med hensyn til naturturisme. Der er ting, vi planlægger at tænke på. Jeg håber, at hvis vi kan realisere vores drømme, ville vi gerne gøre Keltepe Ski Center til et større attraktionscenter. ”

Stedfortrædende Niyazi Güneş erklærede, at Keltepe Ski Center er en stor hjælp for vores provins. ”Keltepe er et sted, vi har hørt siden vores barndom. Vi forsøger at gøre Keltepe til et seværdighedscenter som skicentre i andre dele af vores land. Efter de undersøgelser, vi har foretaget her i dag, talte vi om manglerne og manglerne. Keltepe Ski Center, Karabük, vil være et sted, hvor de, der vil tage dagens træthed. Vi er i drømmen om det, og arbejdet udføres

Guvernør Fuat Gurel, Karabuk-parlamentsmedlemmerne Cumhur Unal og Niyazi Gunes Keltepe Ski Center i de undersøgelser, der blev udført af den specielle sekretær for den provinsielle specialadministration Mehmet Long, Youth and Sports Provincial Director Abdulkadir Cetin, AKs partis provinsformand, Ismail Altinoz, ledsaget af vej- og transporttjenestens direktør .chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar