Afsluttede interviews til at købe 73 buschauffører i Mersin

Interviews til køb af bus soforu i Mersin
Interviews til køb af bus soforu i Mersin

Mersin Metropolitan Municipality, 73-buschauffør afsluttede interviewene efter meddelelsen. Blandt de samlede 1003-applikationer ansætter Metropolitan Municipality 73-chaufføren, inklusive kvinder.


Med henblik på at lede borgere i Mersin til offentlig transport og at give dem en hurtig, sikker og behagelig offentlig transporttjeneste vil Metropolitan Municipality vælge 73-chaufførens kvindelige chauffør og 25-chaufføren fra den mandlige chauffør.

Skal have taget dage med 26 og ikke overstige 66

Efter fjernelsen af ​​annoncerne gennemførte hovedstadskommunen samtalerne med kommissionerne inklusive embedsmændene i transportafdelingen og lærte kompetencerne på området. Intervieweren har bestået førerkandidaterne, kort efter arbejdsstart vil rattet begynde at ryste. Tæt på 1003 består 40-applikationen af ​​kvindelige kandidater, og i alt 25 kvinder vil blive ansat på dette felt.
Chauffeurs skal være ældre end 26 og ikke overstige 66. Driverne skal have SRC1 og SRC2 dokumenter, gamle kørekort E, nye kørekort D og psykotekniske dokumenter.

Topçuoğlu: “Vi foretager disse køb med det formål at lede vores borgere til offentlig transport” Ersan Topçuoğlu, chef for transportafdelingen erklærede, at de vil ansætte den samlede 73-buschauffør som direktoratet for afdeling for offentlig transport, Büyük 25 er kvindeligt og 48-personale Vi vil ansætte. Vi vil betragte disse chauffører som indledende forberedelser til vores 73-bus, som planlægges taget efter nytår, og tager ansøgningerne og starter hurtigt ansøgere. Vi foretager disse køb med det formål at lede vores borgere til offentlig transport og til hurtig, sikker og komfortabel offentlig transport. ”

Topçuoğlu, kørekort, SRC-dokumenter, og især i chaufførernes kommunikationsevner, vil være opmærksomme på de sagde kandidater.

Kılıç: "Min mor og far er lastbilchauffører"

Betül Arslan Kılıç trådte ind i interviewet og sagde, at han kunne lide at være i trafik og ønskede at tjene i kommunen og ansøgte om køb af buschauffør. Vores kvinder tror, ​​at de faktisk ikke kan være en busbuschauffør. Jeg er absolut imod det. Min mor og far er lastbilchauffører. Gud villig, jeg vil også være i stand til at komme ind i bybuschaufføren og Gud velsigne, ”sagde han.

Shur: X Jeg har 30 års aktiv erfaring med chauffeur ”

Gönül Şur, 58, sagde, at han så reklamen på sociale medier og anvendte den. ”Jeg havde brug for den. Vi kan ikke klare os med en enkelt løn. Taxa, minibus, afhentningschauffør. Jeg har 30 års erfaring med chauffeur. Jeg er meget glad for, at kvinder kan ansøge, så jeg kom, fordi jeg stolede på. Jeg vil gerne takke vores præsident Vahap Seçer for at have givet os denne mulighed ..

Kafa: orum jeg elsker at køre “

Elif Kafa, 2s mor til børn, sagde, at de er meget glade for, at kvinder kan ansøge om buschaufføren. ”Vi er glade for, at vores kommune støtter kvinder og baner vejen for dem. Jeg håber, det er godt. Jeg har været en service driver før. Jeg elsker at køre. Jeg gør altid det, jeg kan. Jeg håber, at vi fortsætter på denne vej, hvis formuen ”sagde han.

Kafa sagde, at hvis interviewet var positivt, og hun havde ret til at blive chauffør, sagde Kafa: ”Som kvinde føler jeg mig meget ærlig som mor. Jeg anbefaler alle at gøre, hvad han kan lide. Kvinder skal altid være modige. Lad dem turde og gøre, hvad de vil. Jeg ser positivt på livet. Hvis vi giver kvinder hånd i hånd, kan vi gøre hvad som helst ”.

Bifald: ”Fordi vi kvinder er mere høflige og forståelige, er jeg sikker på, at vi får succes med dette erhverv”
Ifeerife Alkış erklærede, at hun elsker chauffeering, og at hun gerne vil gøre det. Jeg er forelsket i chauffeering, og det var min barndoms drøm. Jeg vidste, at det var en uopnåelig drøm. Men efter at have set de kvindelige venner i andre provinser, kæmper jeg, fordi jeg tror, ​​at denne drøm kan være ægte, og jeg håber, det bliver det. Jeg vil gøre dette. Jeg elsker det, og det gør folk smukkere ved at elske, hvad de gør. Folk, vores folk vil være mere produktive. Da vi kvinder er mere høflige og forstående, er jeg sikker på, at vi vil være mere ideelle og succesrige inden for dette erhverv. Jeg vil gerne takke vores præsident for at have givet os en sådan chance til kvinder. ”

Efter de navne, der er identificeret i interviewet, underkastes chaufførerne en køreprøve, og den vellykkede rekruttering af førerkandidater udføres.



chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar