3 Runway Construction i Istanbul Airport afsluttes 2020!

opførelsen af ​​landingsbanen i Istanbul lufthavn vil være færdig
opførelsen af ​​landingsbanen i Istanbul lufthavn vil være færdig

Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, sagde, at antallet af passagerer, der betjente i Istanbul lufthavn, som blev åbnet i oktober sidste år, var 29 millioner 40 tusind 470. Minister Turhan, 45 oktober 29'de første fase af den første fase af Istanbul lufthavn åbnede, 2018 oktober 31'de planlagte flyvninger startede, åbningen af ​​den fulde kapacitet i åbningen af ​​operationer, sagde 2018 april.

Turhan sagde, at 63 tusind 856 i indenrigsflyvninger, 188 tusind 939 i internationale flyvninger og 252 tusind 795 lufttrafik er blevet realiseret siden åbningen. I alt blev der serveret 9 millioner 872 tusind 793 passagerer. ”

Internt gennemsnitligt dagligt gennemsnit 310, den ydre linje for landing og tager de oplysninger, som 932-flyet Turhan, "Internt dagligt gennemsnit 49 tusind 51, 152 tusind 558 ekstern passagertjeneste tager." Sagde han.
Turhan oplyste, at opførelsen af ​​3s nord-syd-landingsbane fortsatte hurtigt i den første fase af lufthavnen og sagde:

Kazı På den sydlige side af denne bane er udgravnings- og ingeniørudfyldninger stort set afsluttet. Svage udgravninger og tekniske fyldninger fortsætter i den nordlige del, hvor jorden er svagere. Parallelt med disse undersøgelser starter fremstilling af asfaltbelægning på det andet bindemiddelniveau fra den sydlige side af landingsbanen, hvor fyldningsoperationerne er afsluttet. Vi planlægger at afslutte 3-landingsbanen nord-syd i juni næste år. Regionalt lufttrafikstyringscenter, lufttrafikstyringstårn og RFF-bygning vil blive afsluttet i koordinering med 3-landingsbanen. ”

”SLUTTET AF 3S PARALLEL PISTINE KONSTRUKTION, DER ER NÆRMET SØN

Turhan, den europæiske side af Istanbul mellem bosættelserne Yenikoy og Akpinar beliggende ved Sortehavskysten i lufthavnsområdet på cirka 76,5 millioner kvadratmeter konstruktion af landingsbanen parallelt med opførelsen af ​​3'inci sagde, at afslutningen på fremgangsmåden.

Turhan påpegede, at landingsbanen planlægges taget i brug i 2020-sommersæsonen, og at ”Triple Parallel Runway Operation, en applikation, der bruges i den største lufthavn i verden, vil blive implementeret med åbningen af ​​landingsbanen.

Turhan erklærede, at Istanbul Lufthavn ville blive et af verdens vigtigste knudepunkter, og i den anden fase skulle der bygges en parallel taxa med øst-vest landingsbane.

Turhan understregede, at den anden terminalbygning på 80 tusind kvadratmeter vil blive taget i brug i 3, som planlægges startet, når antallet af passagerer når 450 millioner, sagde Turhan, at parallelle taxaveje og et ekstra forklæde vil blive brugt i denne proces.

Turhan, antallet af passagerer nåede 110 millioner 4'ı i slutningen af ​​den planlagte fase af den nye 170 tusind kvadratmeter af den nye satellitterminal er planlagt at blive taget i brug, tilføjede han.

BİR EN AF VERDENS NUMMER LUFTFARTER ”

Turhan påpegede, at den største lufthavn i Europa vil blive taget i brug med den fulde kapacitetsudnyttelse af lufthavnen, og at Istanbul vil være et vigtigt knudepunkt.

Turhan, lufthavnen producerer sin egen energi, miljø, miljøvenlig og påpegede, at gjort uhindret og grøn lufthavnen, "Istanbul Lufthavn er ikke kun udviklingen af ​​luftfartsindustrien, men også godt aktiveret gennem yderligere investeringer beskæftigelse, der skal leveres, og vil blive dannet ved virkningen af ​​begge sektorer katalytisk effekt med Tyrkiet vil bidrage væsentligt til udviklingen af ​​økonomien

Minister Turhan erklærede, at Istanbul Airport-projektet, som er det mest ambitiøse og det største attraktionscenter blandt de offentlig-private samarbejdsprojekter, vil være den største lufthavn i verden med hensyn til passagerkapacitet, når den er afsluttet. (SAE)

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar