Sahin, fundet presserende løsninger på problemer!

Sahin fandt hurtigt problemerne
Sahin fandt hurtigt problemerne

Gaziantep Metropolitan-borgmester Fatma Sahin, Sahinbey-distriktet Cemal Gursel-kvarteret i kvarteret besøger Turan Emeksiz Kvarteret gik. Når man lytter til klagerne fra borgerne Sahin, Toran Emeksiz Mahallesi markedsplads på ruten på grund af den overfyldte trafik for at åbne busstoppesteder for at evaluere efterspørgslen efter en topgade, fik buschauffører information.

Præsident Şahin, der aldrig brød sine bånd med offentligheden, fortsatte sine naboskabsbesøg uden pause. Sahin, der startede sit arbejde i kvarteret Cemal Gürsel, besøgte Aziz Gürler, kvarterets muhtar, og lærte om manglerne i nabolaget. Mukhtar Gurler sagde, at de ikke havde nogen problemer i nabolaget siden den dag, han tiltrådte, og at de mindste anmodninger blev opfyldt af kommunen.

Kyllingemarked i nabolaget på grund af hobbyhaverne til at flytte til en region tæt på borgerne, der ønsker at forbedre det dårlige image i regionen og lovede at forbedre regionen Sahin Sahin, sagde Sahinbey Kommune, at det ville arbejde sammen.

Præsidenten og muhtar, der tog fotos til minde om dagen, takkede præsident Fatma Şahin for deres følsomhed og gav blomster.

Det andet stop i kvarterbesøgene; Turan Emeksiz Borgmesteren i kvarteret mødtes med Mehmet Yildiz, borgmester Şahin, lyttede til nabolagets problemer. Med hensyn til ønske fra beboerne i nabolaget lovede præsidenten, at den nødvendige indsats ville blive udført i samarbejde med Şahinbey Kommune for at fjerne naturgasproblemet i nabolaget.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar