Silk Roads første godstog 5 til Pass Marmaray i november

det første yuk-tog på silkevejen vil være i marmara i november
det første yuk-tog på silkevejen vil være i marmara i november

op fra Kina, den første godstog at passere til Europa ved hjælp af Marmaray Kina Railway Express, er planlagt til at ankomme i november 5 Tyrkiet. China Railway Express starter sin rejse fra Kina via den kaspiske trans-kaspiske internationale transportveje (TITR). Toget, der hører til China Railway Express, vil også være det første godstog, der bruger Marmaray

5 toget forventes at ankomme i Tyrkiet i november, gennem Marmaray vil gå over i historien som den første godstog til at nå Europa. Detaljerne i passagen af ​​toget, blev Kasakhstan Jernbaner Inc. (KTZ) Næstformand for delegation ledet af Pavel Sokolov formandskabet for republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) Generaldirektør Ali Ihsan passende og TCDD Transport Inc. General Manager evalueret i besøget Kamuran printeren.

Mødet fokuserede på det stigende samarbejde mellem jernbanevirksomhederne i de to lande og det udviklende samarbejde inden for jernbaner. Kina nå ud til Tyrkiet og vores land at være i transit belastninger med gensidige skridt der skal tages på emner som international containertransport partnerskaber blev drøftet.

Tyrkiet vil blive dækket fra Kina Railway Express

Kina Railway Express, den transkaspiske International Transport Route (transkaspiske International Transport Route (TITAN)) vil nå ud på November 5 2019 fra Kina til Tyrkiet.

Under mødet blev det besluttet at arrangere en indbydende ceremoni for China Railway Express, som er det første godstog, der fortsætter i retning af Europa ved hjælp af Marmaray Tube Passage.

Udviklingen af ​​jernbanegodstransport volumen mellem Kasakhstan og Tyrkiet og revitalisering af BTK linje lavet af mødet understregede afslutningen på transmissionen af ​​konsensus om emner af fælles gode ønsker.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar