Kvalitet, miljø, energi og OHS-styring af TÜDEMSAŞ fundet succes

Tudemsasin miljøenergikvalitet og erhvervsledelse fandt succes
Tudemsasin miljøenergikvalitet og erhvervsledelse fandt succes

Turkish Standards Institute (TSE) Kayseri regionale koordinatorer for vores virksomheds revision af kvalitetsstyringssystemer blev udført. På evalueringsmødet, der blev afholdt efter revisionerne, blev det oplyst, at vores firma udstillede en succesrig ledelse inden for områderne kvalitet, miljø, energi, arbejdsmiljø og sikkerhed.

TS-ISO-EN 9001 kvalitetsstyringssystem, TS-ISO-EN 14001 miljøledelsessystem, TS-EN-ISO 50001 energiledelsessystem og TSE-OHSAS 18001 Arbejdsmiljø og sikkerhed Sikkerhedsstyringssystemrevision blev udført. Ved afslutningen af ​​revisionerne blev der afholdt et evalueringsmøde med deltagelse af General Manager Mehmet Başoğlu og TÜDEMSAŞs øverste ledelse og TSE Kayseri regionale koordinationsrevisorer. På mødet blev det oplyst, at styringssystemerne i vores virksomhed blev anvendt med succes.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.