Indigenous Traction Transformer med millioner af euro at bo i Tyrkiet

Turkiyede millioner euro til at bo hos den lokale trækkraft transformer
Turkiyede millioner euro til at bo hos den lokale trækkraft transformer

Metro Istanbul har realiseret det indenlandske produktionsprojekt for traktionstransformator, der vil give energi til metro og sporvogne. Således forbliver millioner af euro i landet.

Istanbul Metropolitan Kommune Istanbul Subway datterselskaber af Istanbul, begge scorede en stor succes for den tyrkiske økonomi. Company; har realiseret produktionsprojektet med trækkrafttransformatorer, der leverer energi til køretøjer, der bruges i metro, sporvogn og letbane. I 2017 blev projektet startet i Metro Istanbul for at øge nationaliteten på 3 på transformatorbasis og nul på grundlag af trækramtransformator. 2 enheder transformator M1 Yenikapı-Atatürk lufthavnslinje blev taget i brug i Belpa substation og begyndte at betjene.

Den første produktion i denne egenskab i Tyrkiet ...

De trækkrafttransformatorsystemer, der bruges i linjerne i Metro Istanbul, er leveret fra virksomheder med oprindelse i Italien, Tyskland og Spanien. undersøge potentialet for produktion i samråd med lokale virksomheder 2017 Metro Istanbul, eksamensresultatet i fast aftale med BEST Inc. for første gang i den indenlandske 3.3 MVA magt transformer trækkraft underskrevet en kontrakt om produktion i Tyrkiet.

Prisen på 2 176 tusind euro ...

Mens Metro Istanbul leverer et arbejdsmiljø ved at støtte producenten med sin jernbanesystemerfaring, har virksomheden produceret transformere gratis og idriftsat dem i marken. Markedsværdi af 2 enheder med 3.3 MVA strøm baseret på tidligere købspriser 176.292 euro. Hvis vi overvejer, at den samlede værdi af transformatorerne på M7-metrolinjen er cirka 3.600.000 euro, hvis den indenlandske trækramtransformator bruges i vores land, vil millioner af euro værd af produktet blive leveret indenlandske.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.