Underskriftskampagne for annullering af Sapanca-kabelbane-projekt startede

Underskriftskampagnen til Sapanca-kabelbaneprojektet er startet
Underskriftskampagnen til Sapanca-kabelbaneprojektet er startet

De, der modsatte sig stedet i distriktet Hasanpaşa i Kırkpınar, Sapanca startede en andragende-kampagne over internettet.

Teleferic-projektet, der har været optaget af vores provinsielle dagsorden i nyere tid, fastholder stadig sin varme på dagsordenen. Borgere, der griber ind i det planlagte websted om "kabelbane-projekt" change.org De inviterede dem, der gerne vil modsætte sig placeringen af ​​kabelbaneprojektet på deres hjemmeside. Følgende udsagn blev afgivet i erklæringen fra webstedet:

”Sapanca Kommune ønsker at skære træer i katastrofesamlingsområdet og bygge en svævebane !!! Vi er imod svævebanen i stedet for !!!

Sapanca Kommune er fast besluttet på at gennemføre ropeway-projektet, der planlægges kørt mellem Kırkpınar Neighborhood og İncebel Recreation Area i Mahmudiye Neighborhood. Bortset fra utilstrækkelige infrastrukturarbejder, planlægges dette område at blive bygget på katastrofeopsamlingsområdet!

Området, hvor svævebanen skal bygges, er et enormt grønt felt med en legeplads og sportsområde midt i kvarteret. Der er mange træer og planter plantet i området. Sammen med projektet er det planlagt at skære disse træer. Desuden er dette område de forældre lande, som de store oldefædre personligt overleverede til befolkningen i regionen med betingelsen af ​​at forblive et grønt område.

Sapanca (Kırkpınar) er det eneste distrikt i denne region uden dobbeltsti. På grund af det store antal køretøjer er der allerede et alvorligt trafikproblem. Der er ingen mulighed for at udvide vejen. Tusinder af besøgende bærer ikke byrden i regionen, og dette projekt vil medføre alvorlige problemer, ulykker. For ikke at nævne støjforurening efter kabelbaneanlægget og miljøforurening, der skal oprettes af besøgende.

30-enheder planlægges konstrueret i enden af ​​svævebanen. Og desværre er denne region en blind skov ... De hævder, at 3000-træet vil blive klippet i 60 acre-projektet, men 10-træet er allerede markeret kun inden for målområdet. Så det er en åbenlys fidus!

Der opføres stop på alle niveauer i liften, og træmassakren fortsætter!

I henhold til forordningen er afstanden mellem svævebane og vegetation mindst 7 m, hvilket betyder, at skæreprocessen ikke kun foretages med stop, men bjerget trimmes.

Med virkningen af ​​alle disse træskæringsoperationer og regn i høj højde vil det skabe en kunstig strøm og forårsage at Kırkpınar er nedsænket. Liv og ejendom sikkerhed i den retfærdige region er også i fare!

Det ønskes at gå ind i 10 meter under jorden og bygge en parkeringsplads, men det mistede punkt er vandbassinet i SAPANCA LAKE. Der laves utrolige tekniske fejl!

Din støtte til at beskytte vores sjældne grønne områder og forebygge alvorlige katastrofer er meget vigtig for os. Vi mener, at det er vigtigere at forlade grønne områder til vores børn end en halv times sjov!

På forhånd tak for din støtte! "

Understøtter underskriftskampagnen KLIK HER

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar