Kocaeli-porte åbne for verden

Verden åbner med havne i Kocaeli
Verden åbner med havne i Kocaeli

'Urbanisering og glade byer' Kartepe Summit-2019 er i fuld gang. På topmødet i Kartepe-distriktet blev 'by og transport' drøftet. Taler på mødet, professor Gebze tekniske universitet. Dr. Mehmet Küçükmehmetoğlu erklærede, at Kocaeli er en port til verden med sine havne, og at byen har brug for fysiske broer.

“KOCAELİ BEHOVER FYSISKE BRUGER”

Optaget af, at Kocaeli er på en meget vigtig rute. Dr. Mehmet Küçükmehmetoğlu “Kocaeli er byen, der åbner for verden med porte og havne i Anatolia. Geografi er skæbne for Kocaeli. Porten til verden er et af de største problemer, der skal løses i Kocaeli. Kocaeli har brug for fysiske broer. Hvis du siger disse fysiske broer, vil jeg sige, at der er broer, veje, motorveje, jernbaner og luftfartsselskaber, der leverer transport. Da det er en industriby i Kocaeli, har vi brug for broer, og uden dem er der ingen handel. ”

ALI VI SKAL GØRE VEJERNE TIL ACCELERERING AF HANDEL ”

”Osmangazi bro og motorvej var det sidste sted at indtaste disse eksempler, sagde Küçük Küçükmehmetoğlu. Osmangazi Bridge reducerede også befolkningen mod Istanbul, men befolkningen i de omkringliggende byer steg. Dette skabte et behov for at lette transporten i de omkringliggende byer. Ifølge vores naboland Tyrkiet er blandt de lande, der bruger en af ​​de mest lange afstande handel. Dette medfører også vanskeligheder for vores eksport- og handelsområde. Nye transportinvesteringer gør både folks liv lettere og gør dem også mere komfortable i deres handelsselskaber og gør deres forretninger mere komfortable. ”

SMART CITY OG TRANSPORT

Intelligente byer og Transport på Kocaeli Universitet Prof. udfører en tale. Dr. Fatih Akbulut sagde; Ağ Netværk af sensorer, tingenes internet, cloud-software og mobile applikationer og teknologier har gjort smart by og transport muligt. At se fordelene ved dette smarte byprojekt i EU investerer i dette emne Mødet blev afholdt i Ara Güler Hall og koordineret af Tübitak MAM Energy Institute viceadministrerende direktør. Mens Mehmet Ali Çimen, talere fra Gebze tekniske universitet; Dr. Mehmet Küçükmehmetoğlu, Assoc. Dr. Fatih Akbulut. Sessionen sluttede efter udstedte certifikater.

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar