Alstom Foundation støtter 25 nyt projekt over hele verden

alstom foundation til at støtte nyt projekt i verden
alstom foundation til at støtte nyt projekt i verden

Alstom-fonden annoncerede det endelige udvælgelse af projekter, der blev indsendt for 2019-perioden. Med det samlede 158-projekt, der blev præsenteret, demonstrerede Alstom-medarbejdere igen deres engagement i velgørenheds- og samfundsstøtte.

Alstom Foundation, Istanbul / Tyrkiet fra "bidown Independent Living og Karriere Academy", vælg projektet.

”BiDown Academy of Independent Life and Career” er et uddannelsesprojekt for unge med Downs syndrom, der gennemfører skoleuddannelse og har brug for støtte for at have deres egen uafhængighed og forretningsevner. Formålet med dette projekt er at designe uddannelsesværktøjer og -materialer, der lærer voksne de nødvendige færdigheder i det daglige og det professionelle liv, såsom pengehåndtering, brug af offentlig transport, kommunikation, madlavning, karriereplanlægning, som gavner voksne i hele deres liv.

Alstom Tyrkiet General Manager Arban Çitak "Vi er meget glade for, at vi valgte af Alstom Foundation. Corporate Social Responsibility (CSR) er en integreret del af vores forretningsliv. Vi er forpligtede på vores engagement i at samarbejde med lokale partnere for at skabe social indflydelse og støtte vores samfund. ”

Det glæder mig, at mine kolleger i Alstom viser deres statsborgerskabsforpligtelser så stærkt, sagde erkendt Barry Howe, generalsekretær for Alstomfonden. Alstom har forpligtet sig til at støtte lokalsamfundene og har besluttet at øge instituttets årlige budget for projektfinansiering. Fra dette år og fremover vil vores fond have et 50 million Euro-budget med en stigning på over 1.5% i de foregående år. På denne måde vil det være muligt at støtte projekter med flere og / eller højere budgetter. ”

I år valgte instituttets bestyrelse 2019-projektet til finansiering af 20 / 25-budgettet, hvilket betyder en betydelig stigning i forhold til det 16-projekt, der blev finansieret sidste år.

Grundlagt i 2007, samarbejder Alstom Foundation med lokale ngo'er og almennyttige organisationer for at tage initiativer, der sigter mod at forbedre levevilkårene i de samfund, hvor vores virksomheds faciliteter og projektsteder er placeret rundt om i verden, og understøtter og finansierer projekter foreslået af Alstom-medarbejdere. Vores fonds projekter fokuserer på fire akser: mobilitet, miljø, energi og vand og samfundsøkonomisk udvikling.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar