Anklager for højhastighedstogulykke i Ankara

anklage om hurtig togulykke i ankara
anklage om hurtig togulykke i ankara

Ankaras 9 højhastigheds togulykke, hvor personen blev dræbt afsluttet; 13 i Ankara december 2018'de 9 mennesker, der døde i højhastighedstogulykken, som resulterede i den afsluttede tiltale, blev 10 tiltalte spurgt om 15 års fængsel.

13 i Ankara december Tiltalen mod højhastighedstogulykken i 2018 er afsluttet.

I tiltalen forberedte togstationens officer Osman Yildirim, bevægelsesansvarlig Sinan Yavuz, trafikcontroller Emin Ercan Erbey, viceadministrerende direktør for YHT Ankara Station Kadir Oguz, viceadministrerende direktør for Traffic Service Ergun Tuna, YHT Traffic Service Manager Unal Sayıner, YHT Ankara Manager Duran Yaman, filialchef Recep Kutlay, TCDD Afdeling for trafik og stationstyring Mükerrem Aydoğdu, TCDD Afdelingsleder for sikkerheds- og kvalitetsstyring Erol Tuna Aşkın, 'der forårsagede mere end en persons død og skade' indtil 15 års fængsel blev stillet.

TCDD General Manager for perioden fundet mangelfuld i ekspertrapporten İsa Apaydın og Ali İhsan Uygun, i øjeblikket administrerende direktør for de tyrkiske statsbaner (TCDD), optrådte ikke som mistænkt.

3-ingeniør 9 blev dræbt i en ulykke forårsaget af kollisionen med højhastighedstoget, der kører Ankara-Konya og styretoget til kontrol på skinnerne.

Nuværende jernbanetilbudskalender

Mon 25

Udbudsmeddelelse: 145.000 LT fyringsolie købes

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Udbudsmeddelelse: Privat Sikkerhedstjeneste

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Udbudsmeddelelse: Rengøringsservice

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar