Antalya mødes med Monorail og Metro

antalya mødes med monorail og metro
antalya mødes med monorail og metro

Antalya hovedstadsrådgiver i Antalya Metropolitan Kommune, hvor de oplyser, at de planlægger at foretage en monorail mellem Liman og Antalyaspor stadion. Cem Oguz, "Hvis vi finder kilden fra stadion vest for Kundu 16 kilometer sektion af metroplanen," sagde han. Oguz, Hop On Hop Fra to-etagers busser kaldte de vil introducere.

Dr. Cem Oğuz
Dr. Cem Oğuz

Antalya Metropolitan Kommunes borgmester Chief Advisor, formand for bestyrelsen og ANTEPE Chamber of Civil Engineers (IMO) bestyrelsesmedlem. Cem Oguz, IMO Antalya filial ”Alt om Antalya gerçekleştir holdt et interview. Som kommune vil de udføre deres arbejde i fremtiden og overføre information til deltagerne om Oguz, Antalya monorail og metro vil blive introduceret til de gode nyheder, siger Tünektepe'nin at blive restaureret. Et stort antal arkitekter og civile ingeniører samt ANSİAD præsident Akın Akıncı, JMO Antalya filialpræsident Bayram Ali Çeltik, HAKMO præsident Ufuk Sönmez, landskabsingeniørskammer Lokman Atasoy og ASMO præsident Emrullah Tayfun Çavdar deltog også i mødet.

X 5S STORE PROVINCENT I BEVOLKNING ”

2 millioner 426 tusind indbyggere i Antalya, 20 tusind 177 kvadratmeter overfladeareal, 640 kilometer kystbånd, 19 distrikt og 913 kvarter har tiltrukket opmærksomhed. Cem Oguz, 5 med hensyn til befolkningstal, 4 med hensyn til antallet af køretøjer og motorcykler med hensyn til antallet af 2'nci henledte opmærksomheden på den store provins. Oguz påpegede, at befolkningen i Antalya øger 2 gange hvert år, sagde Oguz, at det ikke er meget let at styre. 16 millioner turister huskede destinationen sidste år, 14 millioner turister kom til at registrere Oguz, 2.5 millioner mennesker over befolkningen på 14 millioner mennesker udtrykte en stor byrde for byen.

“ANTALYA BEHOVER IKKE GALE PROJEKTER”

Oguz sagde, at de fandt muligheden som en udøver for, hvad der skulle gøres for et godt Antalya, og sagde, at borgmester Muhittin Böcek gav den nødvendige støtte. Oğuz påpegede Böceks slogan Biz Vi gør det sammen “og sagde, içerisinde Vi vil opfylde dette slogan i den kommende proces. Sammen med det fælles sind finder vi sammen de rigtige løsninger. Vi er nødt til at bringe projekter til Antalya uden offentlige ressourcer. Antalya har brug for dette. Antalya har ikke brug for skøre projekter. Der skulle være en by, hvor der vil være glade mennesker, og folk kan leve i velstand. ”

“VORES GÆLD 6 BILLION 200 MILLION LIRA”

2014-valg med gennemførelsen af ​​loven i hele byen mindede Oguz om, påpegede, at storbyer ikke er tilfredse med denne ansøgning. "30 Metropolitan har en alvorlig gældsbyrde," sagde Oguz, Antalya Metropolitan Municipality mindede også om, at 6 milliarder 200 millioner pund gæld.

“Kræver god redigering”

Oğuz sagde, at infrastruktursystemer, byplan og styring burde konstrueres godt og understregede, at den største opgave i denne henseende er lokale myndigheder. Oğuz sagde, at bytransport er et stort problem og sagde, san Hvis du ikke kan planlægge veje og hovedarterier godt, bliver bytransport det største problem. Du er nødt til at bygge vandressourcer, forvaltning af vandskifter og dæmninger. Medbring stadig Antalyas drikkevand fra Manavgat eller Karacaören? Vi diskuterer grundvand. Drikkevand søger en løsning i den kommende proces. Kloaksystemet er nyere. Regnvand er et stort problem. De skal styres godt. Håndtering af fast affald bør gøres godt. Energidistributionsnetværk skal være godt struktureret. Der skal forberedes til naturkatastrofer. Er de blevet godt redigeret af denne tid? Tænk over det ..

”VI GÆLDER LOCAL UDVIKLINGSMODELL H

Oğuz understregede, at befolkningen i Antalya gav dem opgaven at skabe en by med en planlagt, regler og identitet og sagde: lad Vi designet vores 77-projekt under dette tag. Vi planlægger at forbedre livskvaliteten og levestandarden. Vi implementerer den lokale udviklingsmodel. Vi planlægger at løse de problemer, der ikke er løst på længe. ”

“En mindre provins vil blive bygget i ANTALYA”

Oguz bemærkede, at de områder, hvor der vil være nye konstruktioner i Antalya, bør planlægges og implementeres omhyggeligt og mindes om byomdannelsen i Kepezalti-Santral. Oguz sagde, at den fysiske realisering er omkring 65, og at konstruktionerne vil blive afsluttet i løbet af året. Oguz sagde, at der vil være omkring 1 tusind mennesker der bor.Dönüşüm Der vil ske en transformation i 70 tusind hektar i Kepez 's 19 kvarter. Kırcami 2 er et område på hektar. Churn ind i et område på 1500 ha. 1400 hektar område i Konyaalti er i en position, hvor der vil blive ansøgt om zoner og befolkningen lever. En lille provins vil blive bygget i Antalya. Infrastrukturproblemer uden at løse zonen her bringer store problemer. Vi er nødt til at få disse løst ”.

“DER ER 290 TUSEN BYGNING”

Ifølge 2017-data er der tusind 290-strukturer i Antalya, Oguz, Kepez, Konyaalti og Muratpasa påpegede, at der er omkring 125 tusinde bygninger. Bemærk, at 42 procent af strukturerne er 15 årligt, 31 procent 16-30 årligt, 27 procent 30 år og flere år, sagde Ouzuz at 3 er ved at afslutte den økonomiske levetid for 1, i dårlig stand. 28 procent er moderat og 34 procent er god. ”

“MESTERSPLAN VÆRDES GRATIS”

Oğuz påpegede, at bytransformationen i 2013 blev udført ved nedrivning, og at 10 tusinde bygninger drage fordel af Urban Transformation Law. Inden for omfanget af genopbygningsfred blev 160 tusind bygningsregistreringsdokument givet Oguz-stemmer, 110 tusinde bygninger drager fordel af genopbygningsfred, sagde han. 160 tusinde bygninger, der drager fordel af byomdannelsen, er blokeret foran Oguz, lovgivning om fred og byomdannelse falder sammen med de fremtidige masterplaner vil blive lavet forgæves, sagde han. Oguz, "der vil blive brugt en masse penge, men i praksis vil en plan stå foran os for ikke at gøre noget," sagde han.

Brydnings- og HEPP-REAKTION

Oğuz sagde, at det er forkert at give licenser til sten og miner i turistbyen Antalya, og påpegede, at det er forkert at lave 8 HEPPs på en te, selvom de støtter som ingeniør. Oguz, Foundation Farm, vævningsområde, kirkegård og citrus i byen kan være beskyttede områder, tilføjede han.

“VI BEHOV TIL BESKYTTELSE AF SAKEN”

6.5 kilometer til havet i Antalya, 4 kilometer af Konyaalti-kysten og Lara-stranden er bemærkelsesværdig Oguz, "Vi er nødt til at beskytte disse strande," sagde han på grund af erosionen ved kysten på grund af projektet kan miste risikoen for Konyaalti-kysten. Oguz erklærede også, at der ikke er behov for en krydstogtshavn ved Lara-kysten.

“8 MÅNEDSLIGT 12 MILLION LIRA tilbAGTIL KONYAALTI STRAND”

Konyaalti Coast-kystprojekt 254 millioner pund brugte opmærksomhed på Oguz, Boğaçayı-projektet brugte også 131 millioner pund rapporteret. Rengøring, landskabsarkitektur, vedligeholdelse, reparation, sikkerhed, rengøringsmaterialer, såsom at understrege, at kommunen udgifter, Oguz, Konyaalti kyst 8 månedlige 12 millioner pund brugt penge.

MELTEM UNIVERSITY JUNCTION JUNCTION

Understreger, at bytrafikproblemet kan løses ved transportplanlægning, ringveje, forbedring af offentlig transport og smarte transportsystemer, sagde Ouz, at de vil udarbejde en transportplan, som alle passer til. Oğuz sagde, at trafikken vil blive lettet af ringveje, vest-, nord-vest- og nord-ringveje vil yde et stort bidrag til bytransport, sagde han. Duraliler, New Industry og Uncali broforbundet krydsningsarbejde begynder snart, hvilket indikerer, at Oguz, 3'ncü-scenesystemet, de er nødt til at afslutte udvekslingen mellem universitetet og Meltem, rapporterede. Oguz, efter krydset mellem Meltem'daki Antalyaspor kryds vil blive lukket sagde. Oguz sagde, at de ville gøre små detaljer, National Sovereignty Street og Ataturk Street vil ændre cykelstierne, sagde han.

MONORAY OG METRO PLAN

Oguz sagde, at de planlægger at lave en monorail fra havnen til stadion og den centrale median, ak Hvis vi finder kilden, har vi en metroplan på 16 kilometer sektionen fra stadion mod vest og Kundu. Oguz, Antalya, Sarısu, svævebanen og Duden-vandfaldet mellem de to-etagers busser kaldet Hop On Hop Off.

MUSEER FORBEREDE KOMPLEKSEN

32-bud inden valget blev afgivet ved at minde om, at nogle projekter er blevet aflyst ved at specificere Oguz påpegede, at Kınık Hali-projektet påpegede, at 505 millioner pund. Eastern Garage og det gamle stadion inden for projekter, museumskomplekset er ved at blive afsluttet Oguz sagde, Ataturk Indoor Sports Hall sagde, at de skulle beslutte.

”TÜNEKTEPE VIL VÆRE GAMLE HAL

Oğuz sagde, at Tünektepe vil blive vendt tilbage til sin tidligere stat og sagde: uz Vi vender Tünektepe tilbage til sin tidligere stat. Vi vender karrusellen tilbage til dens gamle identitet. Projekter er klar. Det vil være et smukt opholdsrum for befolkningen at bruge. ”

“SARISU ER PÅ KOMMUNET”

Oğuz sagde, at Sarısu blev givet til Antalya Metropolitan Municipality indtil 2029 og en investering på cirka 15 millioner pund blev angivet. ”Protokollen for overgangen fra C-type promenadeområde til D-type promenadeområdet blev annulleret i løbet af 3 året, men protokollen blev fornyet i årenes løb. Ministeriet ønsker at omfordele satsen efter udbudsmetoden. Metropolitan foretog en investering der. Det skal betjenes. Vores præsident mødtes med ministeren. Jeg tror, ​​det vil fortsætte. Sarısu er under kommunens ansvar ”.

“VI SPARER”

Oguz påpegede, at gennemførelsen af ​​besparelser i kommunen sagde: ”Ressourcen er nu at låne og spare. Vi sparer nu. Der blev udstedt et seriøst opsparingscirkulær. Til fordel for offentligheden vil vi gennemgå denne proces med lave omkostningsprojekter. Vi vil foretage de rigtige investeringer. ”

PLATT GIVET

Efter talen fra Mustafa Balci, IMO Antalya filialpræsident. Cem Ouz blev præsenteret en plak. Interviewet sluttede med en kollektiv fotoseanse. (Antalyasonhab er)

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar