Flagstøtte fra Antalya Metropolitan til Peace Spring Operation

antalya storby fred pinari operation markeret støtte
antalya storby fred pinari operation markeret støtte

Antalya Metropolitan Municipality, de tyrkiske væbnede styrker i den østlige del af Eufrat i driften af ​​Peace Spring Mehmetçik'e for at give moralsk støtte til den offentlige transport hængte det tyrkiske flag. Ansøgningen fra Metropolitan Municipality har modtaget påskønnelse fra Antalyalılar.

Inden for rammerne af Peace Spring-operationen fortsatte de tyrkiske væbnede styrker operationerne for at skabe en sikker zone i øst for Eufrat i Syrien, mens Antalya Metropolitan Municipality udstyrede bybusserne med tyrkiske flag for at yde moralsk støtte til Mehmetçi. Inden for rammerne af støttekampagnen, der giver beskeden om, at befolkningen i Antalya er tyrkiske soldaters eneste hjerte, vil busser køre rundt i Antalyas gader med vores Al Flag i tre dage. Det blev værdsat, at Metropolitan Municipality støttede vores soldater med det tyrkiske flag.

BÜYÜKŞEHİR'S Følsomhed indsamlet

Busstoppere venter i Antalya, applikationen gav fuld støtte. Kemal Öze sagde, at Metropolitan Municipality udviste en meget meningsfuld opførsel og sagde: ”Det tyrkiske flag er symbolet for vores land. Simpelthen vidunderlig anvendelse. Det var meget meningsfuldt at støtte vores soldater og respektere vores martyrer. Jeg vil gerne takke Metropolitan Municipality for denne følsomhed. ”

MORALE TID TIL VORES MILITÆR

Ali Ünal Oğuz sagde, at det var tid til at støtte Mehmetçik i enhed og solidaritet som et land og sagde: larda Vi skulle støtte vores soldater i sådanne tider. Vores atleter hilser soldater i kampe, vores folk hænger tyrkiske flag. Dette er psykologisk støtte til vores soldater, de giver dem moral. Metropolitan Municipality har startet en smuk ansøgning tak, ”sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar