Arkitekter og ingeniører siger, at vi er imod Sapanca Teleferic Project

Arkitekter og ingeniører siger, at vi er imod Sapanca Teleferic Project
Arkitekter og ingeniører siger, at vi er imod Sapanca Teleferic Project

Repræsentanter for kamrene til ingeniører og arkitekter i Sakarya mødtes med repræsentanten for virksomheden, der varetager ropeway-projektet i Sapanca

Ropeway-projektet i Kırkpınar kvarter, der blev udbudt i Sapanca Kommune i den foregående administrationsperiode, har været på den offentlige dagsorden i nogen tid. Bursa Teleferik AŞ, der vandt bud, blev mødt med reaktionen fra befolkningen i regionen og ikke-statslige organisationer, inden arbejdet startede.

Salim Aydın, Sakarya provinsrepræsentant for Chamber of Mechanical Engineers tilknyttet TMMOB (Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects), Hüsnü Gürpınar, præsident for Sakarya Branch for Chamber of Civil Engineers, Sami Kafadar, Sakarya provinsrepræsentant for Chamber of Architects på vegne af Turgdeophers Engineer den Mandacı; Han havde et møde med Burhan Özgümüş fra Bursa Teleferik A.Ş.

Efter firmaets anmodning talte Burhan Özgümüş, virksomhedens embedsmand, først på mødet, der blev afholdt ved provinsrepræsentanten for Chamber of Mechanical Engineers.

BETALING

Özgümüş forklarede detaljerne om indkøbsprocessen indtil videre og sagde, at 80% af betalingerne til Sapanca Kommune blev foretaget.

Uden at se stedet

Özgümüş oplyste, at de underskrev leveringsrapporten uden at se stedet, men de kunne ikke starte arbejdet; Årsagen hertil er, at den nye borgmester forventes at tage plads i kommunen, sagde han.

SPurgte buddet

Repræsentanten for Auktionskammeret i provinsen Salim, Kartepe og Sapanca Kırkpınar-auktioner spurgte om antallet af virksomheder, der deltager i processen.
Virksomhedens embedsmænd, dette spørgsmål; i mellemtiden er 2 en periode på måneder, og udbudsmaterialet, antallet af virksomheder 4, antallet af virksomheder, der har indgået bud 1, som de selv svarede ved at sige.

Vi er stabile på dette punkt

Chamber of Mechanical Engineers Provinsrepræsentant for mødet, følgende information om fortsættelsen af ​​mødet blev givet:
Teknik Det blev teknisk udtalt, at valget af placering af dette projekt var forkert. På anmodning erklæres det, at de vil yde fuld støtte til de nye projektundersøgelser ved at bestemme en alternativ placering, som vil gavne befolkningen og byen uden at skade den økologiske balance. Union of Chambers of Turkish Architects and Engineers Som Sakarya-komponenter er de imod den aktuelle status for projektet. entreprenøren blev underrettet om deres beslutsomhed og takkede dem for mødet. ”(Sakarya Yenihaber)

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.