Køretøjsejere opmærksomhed! .. Weekend, 81-provinsen, radarhastighedskontrol vil blive udført

køretøjsejere kontrollerer radarhastigheden i provinsen i weekenden
køretøjsejere kontrollerer radarhastigheden i provinsen i weekenden

Ministeriet for Indenrigsministeriets Generaldirektorat for Sikkerhed 81 Provincial Police Department, Gendarmerie General Command, Provincial Administration General Directorate, EGM Special Pen Directorate har sendt instruktioner til radaransøgningen vil blive fremsat.

INSTRUKTIONER SKRIFTLIG MED 81


Reducer overtrædelser gennem fælles trafikkontrol. Det grundlæggende princip for trafiksikkerhed accepteres over hele verden, og når trafikstyring ikke udføres effektivt, ser man, at forskellige overtrædelser af regler, især hurtig kørsel, øges.

Når de fatale og sårede trafikulykker, der opstod i den første 2019-måned af 8 i vores land, undersøges, forstås det, at årsagen til 9636 er ihlal overtrædelse af hastighedsreglen ve, og at hovedparten af ​​ulykkerne er ”enkelt køretøj, hastighed og uforsigtighed dikk.

For at sikre trafikordre og sikkerhed, for at lede chaufførerne til at køre i overensstemmelse med trafikregler, forbud og begrænsninger, for at forhindre trafikulykker forårsaget af hastighedsovertrædelser og for at minimere tabet af liv og ejendom forårsaget af ulykken; 12-13 I oktober 2019, med deltagelse af alle radarkøretøjer i de lokale og regionale trafikenheder landsdækkende, "08.30-10.00, 11.00-12.30 og 14.30-16.30" timer. samlet 10 Hver times speciel inspektion for yap hastighedskontrol med K3-Radar olarak udføres med konverteringsteamet. In Control;

1) Kravekameraer skal bruges strengt under inspektionen for at forhindre mulige negativiteter.

2) Følsom over for andre mangler eller overtrædelse af regler, der er specificeret i lovgivningen om køretøjer og førere, og om nødvendigt skal nødvendige juridiske handlinger anvendes afgørende.

3) Inspektioner udføres via UTP og følges af enhedsovervågere.

4) I de inspektioner, der skal udføres, skal radarhastighedsovervågning startes over UTP og afsluttes ved afslutningen af ​​inspektionen i hvert anmeldelse / oversættelsesteam. Disse problemer overvåges centralt af UTP-systemet.

5) Total Radar-, Active Radar- og Non-Radar Radar-numre i resultatformularen skal indtastes absolut, og deres nøjagtighed skal bekræftes.

6) De nødvendige trafikforanstaltninger, der er specificeret i direktivet om foranstaltninger, der skal træffes ved trafikinspektioner og trafikulykker, skal træffes, og kontrollen med køretøjerne / chaufførerne skal sikres.

7) Resultaterne af inspektionen sendes til afdelingen for trafikudførelse og inspektion som specificeret i den vedlagte indsendelsesformular.

8) Da resultaterne af revisionen deles med offentligheden via nationale / sociale medier, sendes billeder (fotografier), der kan deles med prøven og pressen af ​​de provinsielle trafikenheder i Çorum, Mersin, Istanbul og Kırıkkale, sammen med revisionsresultaterne.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar