Broer på Porsuk Stream maler

broer på grevlingste er malet
broer på grevlingste er malet

Broerne på Porsuk-strømmen, som tilføjer skønheden til Eskişehirs skønhed, fortsætter vedligeholdelses- og reparationsarbejdet for Metropolitan Municipality. Vedligeholdelse af broer, et af symbolerne på Eskişehir, startede sidste år og fortsætter i år.

Holdene fra Department of Parks and Gardens fortsætter reparationsarbejdet på broerne på Porsuk Stream, som er blevet symbolerne for Eskişehir. Mellem Yunus Emre-gaden og Hasan Polatkan-gaden lukker Tabakhane-broen gardinerne, hvor billederne af Eskişehir-udsigterne fjernes, og skaden er forårsaget af intensivt arbejde. Holdene, der udfører vedligeholdelse af de dele, der er forringet med sandblæsningsteknikken, giver et moderne udseende på broerne med malingen igen efter reparationen.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar