BTK Railway har en kvindelig hånd

btk jernbane rørte ved kvindens hånd
btk jernbane rørte ved kvindens hånd

İrem Nur Çetiner, en ingeniør, der arbejder som enlig kvinde i teamet af cirka 130 i Kars Logistics Center, som er et vigtigt center for Baku-Tbilisi-Kars jernbanen, der forbinder Asien og Europa, gennemgår ansvaret og glæden ved at tage del i det store projekt.

İrem Nur Çetiner, oprindelig fra Çankırı, 24, studerede ved jernbanesystemafdelingen ved Karabük Universitet. Efter uddannelsen fra Institut for Jernbanesystemteknik, startede Çetiner sin karriere ved Kars Logistics Center som jernbanesystemingeniør i virksomheden.

Çetiner sagde, at der ikke er noget køn i erhvervet. Çetiner, 130 procent afsluttet 80 tusind kvadratmeter byggeplads iført en arbejdsvest og hjelm iført konstruktionshjelme fortsætter med at følge konstruktionen og kontrollen af ​​kvinden er omhyggelig. Çetiner, der har møder med sine mandlige kolleger, kontrollerer også arbejdet, som arbejderne udfører, og udfører fra tid til anden svejsearbejde med svejsemaskinen.

Çetiner, understreger, at jernbanearbejdet er vanskeligt, men kvinder kan også udføre dette job, hvori de siger, at kvinder kan gøre ethvert job, når de vil have det, hvor dagens skinner og sveller placeres, hælder beton på skinnerne, jeg bliver holdt på hånden, fordi jeg er den eneste kvinde her, juli Kars Logistics Center, som er planlagt åbnet i 2020, sagde, at jeg efter arbejdet vil tage del i andre projekter.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar