BTK Railway har en kvindelig hånd

btk jernbane rørte ved kvindens hånd
btk jernbane rørte ved kvindens hånd

İrem Nur Çetiner, der arbejder som enlig kvinde i et team på 130 mennesker, er et vigtigt center for Baku-Tbilisi-Kars jernbanen, der forbinder Asien og Europa, og hvis konstruktion fortsætter, oplever ansvaret og glæden ved at deltage i det store projekt.


Irem Nur Çetiner, 24, hvis hjemby er Çankırı, studerede ved Rail Systems Engineering afdelingen på Karabuk University. Efter uddannelsen fra Rail Systems Engineering Department begyndte Çetiner sit job som jernbanesystemingeniør ved Kars Logistics Center for 1 år siden.

Çetiner, der siger, at der ikke er noget køn i erhvervet, er den eneste kvinde blandt 130 mennesker, der arbejder i Logistics Center. Çetiner udfører arbejdet og kontrollen med arbejdet på jernbanen, hvoraf 80 procent er afsluttet, i byggeriet på 400 tusind kvadratmeter, ved at bære arbejdsvesten og bære dets hat og følge arbejdet. Når han har møder med sine mandlige kolleger, kontrollerer Çetiner også arbejdet, som arbejderne udfører, og udfører lejlighedsvis svejsearbejde med den svejsemaskine, han har modtaget.

Çetiner understregede, at jernbanearbejdet er vanskeligt, men kvinder kan også udføre dette arbejde, hvori de siger, at kvinden kan udføre ethvert arbejde efter at have anmodet om det, i dag har jeg at gøre med at placere skinner og sviller, hælde beton på skinnerne, vedhæfte jern, jeg bliver holdt her, fordi jeg er den eneste kvinde her, juli Han sagde, at jeg sigter mod at arbejde i andre projekter, efter at arbejdet er afsluttet i Kars Logistics Center, som planlægges åbnet i 2020.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar