BURULAŞ 5 for at gøre rekruttering til permanente medarbejdere

burulas vil gøre permanent arbejde
burulas vil gøre permanent arbejde

BURULAŞ, et selskab ejet af Bursa Metropolitan Municipality, annoncerede, at det vil foretage permanent rekruttering af 5 til at tildele parkeringsområderne på forskellige servicepunkter inden for Bursas provinsgrænser.

Ifølge meddelelsen vil det personale, der vil blive ansat som parkeringsansvarlige i parkeringsområderne, kunne ansøge til BURULAŞ.

Meddelelsesdato for ansøgning og interviewdatoer: 15 oktober I indkaldelsesmeddelelsen startede fra og med 2019, er ansøgningsfristen 19 oktober 2019. Interviewdatoer vil blive annonceret efter 19 oktober.

Ansøgningsadresse: Ansøgninger om den offentliggjorte meddelelse vil blive fremsendt personligt fra BURULAŞ beliggende i ”Odunluk Neighborhood, Akpinar Street No: 6 / 1 Nilufer / Bursa”. Ansøgere skal mindst have en gymnasium (gymnasium og tilsvarende) eksamen.

Bursa Metropolitan Municipality BURULAŞ KLIK HER

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar