CHP Cakir: 'Institut for jernbanetransportteknologi bør oprettes i Karabuk'

chpli cakir jernbanetransportteknologiske institut
chpli cakir jernbanetransportteknologiske institut

CHP Karabük provinsformand Abdullah Cakir, Institut for Jernbaneteknologier bør oprettes i Karabuk, sagde han.

Provinsformand Cakir, Rail Transport Technologies Institute sagde, at byen også blev set.

Karabük, Tyrkiets jern og stål krav til værdighed, som levede i årevis i verdens stålproduktion i Tyrkiet 8. Çakır erklærede, at han har vist sin økonomiske og tekniske styrke til hele landet og sagde: ”I dag er det blevet en nødvendighed at skifte til en teknologikrævende industri for at bevare Karabük-økonomiens konkurrenceevne og sikre sin plads på nationale og internationale markeder. Selv om dens organiserede magt kommer fra TSO, er AK-partiets ledere bind for øjet og har døve ører.

Selvom vi som CHP og alle forretningsfolk KBU, KARDEMİR overholder alderen og de nye konkurrencevilkår i Karabük, mener vi, at 'jernbane rağmen Institutet for transportteknologier ses meget. Det er nødvendigt at huske, at KARDEMİR AŞ. og Karabük University, vores to kompetente institutioner inden for jernbanetransportteknologi, som både videnskabelige og produktbaserede studier har vist indtil videre. Alle Tyrkiet ved, at en stor del af landets jernbane nødvendige teknologi KARDEMİR med lokale og nationale midler til rådighed fra så ..

Det er også kendt, at det er bedre at etablere Institute for Rail Transport Technologies i Karabük i stedet for Gebze. Jeg vil gerne opfordre alle de politiske partiledere, især det regerende parti, til at etablere et fælles samarbejde med Rail Transportation Technologies Institute, som vil forme Karabüks fremtid. Lad os kæmpe for at bringe dette institut, som er i Karabüks interesse, til vores by. Vi beder det relevante ministerium om at genoverveje Karabüks beslutning og kræve, at det genovervejer sin beslutning. Instituttet for jernbanetransportteknologier bør oprettes i Karabük. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.