CHP Tanal: 'Söğütlüçeşme YHT Station Dirt Rust Inside'

chpli tanal køling yht station snavsrost inde
chpli tanal køling yht station snavsrost inde

Højhastighedstog, der kører med CHP Mahmut Tanal'ın Söğütlüçeşme YHT Station i videoen, passagererne sættes ikke kontinuerligt i rulletrappen. Tanal delte de ventende stole i snavsrosten på billederne.

Ifølge nyhederne i Republikken; CH CHP Istanbul Stedfortræder Av. Mahmut Tanal, Söğütlüçeşme High Speed ​​Train Station før afgangstidspunktet i morges så mangler og fejl, videooptagelser og fotos, der blev delt med den sociale mediekonto.

BORGERSKAB FORSTÅENDE GANGTRAPPER ARBEJDE UDEN STOP!

Tanal delte i videoen, mens passagererne ses at arbejde non-stop, selvom rulletrappen er lukket for at bruge, og CHP-stedfortræder reagerer på CHP-stedfortræderens søvntilstand, "Hvad spildes ikke? Rulletrapperne om morgenen køres uden hjælp. Det skulle ikke være for svært at få sove. Regningen med dette affald afspejles direkte eller indirekte for borgeren. ”

SÆDE STOLER I DIRT RUST

Tanal delte også fotos fra passagerens venterum på stationen og påpegede den manglende pleje af siddestolene. Hvem ved, hvordan andre er, hvis hovedstationen er sådan ”.

Derudover sagde Tanal, at venteværelsernes kapacitet er utilstrækkelig og sagde: ”Hvert 6-vogntog kaldes mindst 30 mennesker. Dette gør 180 mennesker. Venterum 40. Der er ikke plads til borgerne til at sidde. Der er vinter, der er sne, der er koldt ”.

chpli tanal køling yht station snavsrost inde
chpli tanal køling yht station snavsrost inde

TOILET ENKEL

CHP Mahmut Tanal, antallet af toiletter, der er utilstrækkeligt og på afstand, og bemærker, at ”Efter at have passeret toilettet ikke længere i dit område. Det er på den anden side. Han betalte også. Menneskerettet service skal produceres. Først og fremmest skal toiletterne være frie og tæt på borgerens placering. Borgere bør overvejes i sådanne områder ”.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar