Nationalt luftskib til start

det nationale luftskib starter sin mission
det nationale luftskib starter sin mission

Karagöz GAG Balloon Wide Area Surveillance System begynder sin pligt ved den syriske grænse i november. Ballonen har en længde på 17 meter, et volumen på 430 kubikmeter og tjener i højden på 500 meter. Med sit store overvågningskamera kan 8 øjeblikkeligt scanne et område på kvadratkilometer. Overvågningskameraet kan rotere 360 grader alt efter operatørens præference.

Systemet genererer en alarm, når der registreres en unormal bevægelse. Med ASELSAN termiske billeddiagrammer identificerer den målet og transmitterer denne information til kommandostyringsenheden via fiberkabler, der er indbygget i ballonen. Der evalueres billedet. Det er et system lavet udelukkende med nationale midler. Når ballonen skyder med lette våben, kan den reparere sig selv.

Karagöz har en holdbar struktur, der kan arbejde i barske vejrforhold, med udstyret på det til forskellige formål, såsom kontinuerlig overvågning og efterretning, grænse- og kystvagt, katastrofemonitorering, indsamling af vejtrafikindsamling, skovbrandeopsporing og tidlig advarsel, kommunikationsrelæ og kritiske sikkerhedsopgaver på anlægget. kan også bruges.

Det nationale luftskibsprojekt 10 blev designet i Ostim for år siden og arbejdede hårdt, men kunne ikke finde den nødvendige støtte.

Dr.İlhami Pektaş

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar