Eskişehir fortsætter med at give et eksempel med konkrete veje

eskisehir er fortsat et eksempel på konkrete veje
eskisehir er fortsat et eksempel på konkrete veje

Eskişehir Metropolitan Municipality, som er et eksempel for mange institutioner, især kommuner med konkrete vejarbejder, der startede i İnönü sidste år, gav information til ingeniører fra Direktoratet for Vej- og Asfaltgren i Direktoratet for Videnskabsanliggender fra Ankara efter ordrer fra Mansur Yavaş, borgmester i Ankara Metropolitan Municipality. . Efter de konkrete vejarbejder modtog delegationen detaljerede oplysninger fra generalsekretæren for hovedstadskommunen Ayşe Ünlüce.

Didim Kommune, Ermenek Kommune og Karaman Special Provincial Administration-embedsmænd kom derefter til byen Ankara Metropolitan Municipality for at undersøge de konkrete vejarbejder, der blev implementeret i Eskisehir. Delegationen oplyste, at de var i Eskişehir efter ordre fra Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş, og erklærede, at de ønskede at udføre konkrete vejarbejder i Ankara på grund af stigningen i ansvarsområder med storbylov og fordi betonvejen var mere økonomisk og langvarig end asfaltvejen. Eskişehir Metropolitan Municipality Road Construction Maintenance and Repair Department embedsmænd Seyitgazi og Han mellem delegationens 30 kilometer område, den sidste vinterkonstruktion afsluttet og tunge tonnagekøretøjer, der ofte blev brugt i İnönü-Kandilli, undersøgte betonvejen på plads.

Efter feltbesøget besøgte delegationen generalsekretæren for hovedstadskommunen Ayşe Ünlüce og erklærede, at de ville starte den konkrete vejansøgning i nogle dele af Ankara under instruktion af Mansur Yavaş. Ayşe Ünlüce sagde, at betonvejen er mere holdbar og økonomisk end asfaltvejen, og at al slags samarbejde mellem kommunerne er til gavn for offentligheden.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 15

London transportledet udvikling

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar