Køretøjer, der forhindrer Metrobus-ulykker, installeres en cak til tidlig advarselssystem

et tidligt advarselssystem vil blive installeret på køretøjer for at forhindre metrobusulykker
et tidligt advarselssystem vil blive installeret på køretøjer for at forhindre metrobusulykker

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) iværksatte en undersøgelse af metrobusulykken i morges. Tilstanden for den lettere sårede 13-passager, der behandles, overvåges nøje. İETT, der udfører vigtige værker for at forhindre, at sådanne ulykker gentager sig, installerer også et Uyarı tidligt advarselssystem a på køretøjerne.

Metrobus linje om morgenen søndag foran bussen foran bilen styrtede ned Halıcıoğlu ulykke. 13 borger lettere såret i ulykken. De sårede, 112 hold Samatya (3), Okmeydanı (4), Florence Nightingale (2), Cerrahpasa (2), Sisli Etfal (2) blev henvist til hospitaler.

IETT-hold løftede køretøjer i stationen, rejser vendte tilbage til normal kurs. Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), der har indledt en omfattende undersøgelse af hændelsen, overvåger også nøje sundhedsstatus for de passagerer, der fortsætter deres behandling.

UHELDER NEDSATT AF FORANSTALTNINGER, TAGET I METROBUS

İBB udfører alvorlige bestræbelser på at forhindre ulykker, der finder sted i Metrobus-linjen, der kører 7 tusind gange om dagen med 220 tusind kilometer og bærer 1 millioner passagerer.

Alle chauffører trænes mindst en gang om året i emner som nødsituation, brand, køretøjets fysiske egenskaber og sikker kørsel. Derudover vil 17 Transportation Academy-projekt blive implementeret på et tusind kvadratmeter stort land, føreruddannelse vil blive leveret i mere passende fysiske miljøer, mere videnskabelige metoder vil blive leveret.

En anden foranstaltning er fjernelse af 12 våde og 1.5 millioner kilometer busser fra Metrobus-køretøjer. I stedet for disse køretøjer afsluttes en ny generation af sikrere og højere passagerkapacitet til køb af køretøjer hurtigt.

I henhold til IETT-data; Antallet af ulykker på linjen falder også. 2016 i 804, 2017 i 640, 2018 ulykke i 404 skete, og endda 2019 i 189 var en ulykke.

Derudover arbejdes der på at installere et tidligt advarselssystem på køretøjer for yderligere at reducere ulykker. Systemet kan påtage sig vigtige opgaver såsom køretøjssporingssystem, der kontrollerer hastighedsgrænser, advarselssystem for baneændring og intelligent bremsesystem for sikrere og mere komfortabel kørsel.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar