Eurasia Rail på 2021 for første gang i Konya

eurasia jernbane for første gang i konyya
eurasia jernbane for første gang i konyya

Hyva koncernen er organiseret i Tyrkiet "International Rail, Light Rail og Logistik Fair" - EURASIA jernbane mellem xnumx'uncu af marts 9 3-5 vil blive afholdt på TUYAP Fair Centre i Konya. Messen, der har været afholdt i Izmir indtil i dag, blev annonceret på en pressekonference i Konya.

Betragtes som en af ​​de største og vigtigste af de tre største jernbane udstilling i verden, Hyva Group, arrangeret af International Railway i Tyrkiet, Light Rail og Logistik Fair - Forberedelserne til Eurasien Rail xnumx'uncu, Konya Metropolitan Kommune og statsbaner Direktoratet (TCDD) underskrevet af protokollen fremskyndes. Konya Metropolitan Kommunes borgmester Uğur İbrahim Altay, TCDD-direktør Ali İhsan Uygun og Hyve Groups regiondirektør Kemal Ülgen deltog i ceremonien om underskrivelse af protokollen.

TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun, der holdt den første tale ved protokollokronen, sagde, at messen er en vigtig mulighed for at følge den teknologiske udvikling inden for jernbanesektoren nøje. . Til dette formål blev den første Eurasia Rail Fair, der blev oprettet med støtte fra vores organisation, afholdt i Ankara i 2011, i Istanbul i Istanbul og i Izmir i 2019. Denne messe, som vi ser som en mulighed for os at følge de nye teknologier i den hurtigt udviklende jernbanesektor i verden, åbner døren til at dele og samarbejde med andre lande som TCDD. ”

TCDD generaldirektør Ali Ihsan passende, indspillet i verden, som er den tredje største udstilling og bidrage til udviklingen af ​​Tyrkiets jernbanesektoren Eurasia Rail Handel af, at det er vigtigt for dem ikke til at optræde i Konya i 9 af xnumx. S.

Uygun sagde, olarak Som jernbaner fortsætter vi med at investere i Konya og få nye værker med vores nye vision og mission. Indtil videre kunne jernbanekøretøjer produceret af køretøjsfabrikanter ikke udstilles, fordi der ikke var nogen jernbaneforbindelse til messeområdet i Ankara, Istanbul og Izmir. Deltagerne har det største ønske om, at de vil transportere deres produkter med tog. På dette tidspunkt er Konya vigtigere for os. Konya messeområde er tæt på Kayacık Logistics Center som 5 km. Til 2021 Eurasia Rail Fair vil jernbanekøretøjer blive bragt til logistikcentret med tog og herfra til markederne ad vej i samarbejde med Konya Metropolitan Municipality. Jeg ønsker, at protokollen underskrives mellem vores organisation og Konya Metropolitan Municipality for den 9. Eurasia Rail Fair, der afholdes i Konya, og jeg takker dig for din deltagelse. ”

Som minder om, at Konya for nylig er blevet et vigtigt stop i Anatolia inden for rammerne af jernbane- og jernbanesystemprojekter, og at Konya vil styrke denne position yderligere, sagde Kemal Ülgen, regional direktør for Hyve Group, at 2 vil blive afholdt i Konya inden for rammerne af protokollen, der blev underskrevet i oktober. oplyste, at sektoren vil mødes med lokale og udenlandske repræsentanter. Ülgen fortsatte: ”Siden 9 samler Eurasia Rail, som har givet mulighed for nye samarbejder ved at holde pulsen på hele sektoren i Eurasia-regionen, de vigtigste aktører inden for jernbanesektorens sektor i regionen og vil være vært for Konya Metropolitan Municipality. Messen var tidligere vært hos Istanbul, Ankara og endelig Izmir. Det er meget vigtigt for os alle at erkende i Konya, som fortsætter på vej med sikre trin mod at blive en præsentationsmesse by. Gennem messen vil de internationale deltagere i sektoren udvikle forretning og relationer, og vi vil dele sektorviden og erfaring med vores deltagere på højeste niveau gennem konferencer og seminarer. ”

Hyva som koncernen vil blive afholdt xnumx'unc gange i året 2021 mellem handel tilhængere TC Ministry of Commerce for Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD), er Konya Metropolitan Kommune, KOSGEB med International Union of Railways (UIC) også inkluderet.

8 blev afholdt i Izmir. Tyrkiet er også blandt dem Qatar, Algeriet, Tjekkiet, Kina, Frankrig, Holland, deltagere fra lande som Spanien og Italien havde bifaldt

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.