Gik Sapanca-kabelbidebudene bestikkelse tilbage?

frøs rusvet i bud på Sapanca-kabelbanen
frøs rusvet i bud på Sapanca-kabelbanen

Bursa Teleferik A.Ş. General Manager Burhan Ozgumus, 1 millioner TL bestikkelse til borgmesteren for at få bud, der blev fremsat rygter, hvori de oplyste, at de ikke stemmer, sagde han.

Ozgumul, dagen før CHP Sakarya Provinsformand i forhold til de omtvistede beskyldninger, "Hvem siger dette, (Kom nu ikke bange for mig, men du er ikke bange for Gud) sagde jeg" sagde han.

TOTAL 7 TUSAND LIRA

Efter buddet fortalte Burhan Özgümüş, at de gav penge til to steder og sagde: ”Jeg købte en af ​​malingene fra Hasanpaşa Primary School 2 tusinde pund. De sagde også, ”Sapancaspors økonomiske situation er meget dårlig, 5 tusind pund giver de mig til gengæld for en kvittering. Bağış Bortset fra det er der ingen specifikke penge ..

DAGLIG 820BIN LIRA

At udtrykke, at de skader projektet Ozgumus, "Kommune (jeg har leveret stedet) Har du problemer med mig? Nej, hvorfor ikke starte her" siger. Der er også en sådan kontrakt, at hver dag jeg forsinker betaler jeg 820 tusind pund erstatning. ”(Nurettin Eryilmaz / Vores Sakarya)

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.