Gaziantep Lufthavn åbnes den 29. oktober 2020

gaziantep lufthavn åbnes i oktober
gaziantep lufthavn åbnes i oktober

DHMİ General Manager og bestyrelsesformand Hüseyin Keskin, 29 oktober 2020'de planlagt at blive åbnet i Gaziantep Lufthavn, den nye terminalbygning blev undersøgt.

DHMİs generaldirektør Hüseyin Keskin brugte følgende udsagn efter sin undersøgelse i Gaziantep Lufthavn: ”Vi er i Gaziantep for at undersøge lufthavnens konstruktion på stedet. Hvis Gud er heldig, fejrer vi vores republikksdag her den 29. oktober 2020 og åbner vores nye terminalbygning. Vores storslåede terminalbygning stiger fortsat. Vores 2.500 køretøjs indendørs parkeringsplads og en terminalbygning på ca. 70.000 kvadratmeter vil tjene her. Vi vil have vores start-, bane- og brobælge, hvor de største vingefly kan operere med fuld kapacitet. Jeg håber, at Gud efter et helt år vil give os muligheden for at åbne dette arbejde med vores minister og vores guvernør som leder af en administration, der opfylder sine løfter snarere end løfter. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar