Gaziantep Lufthavn 29 åbnes i oktober 2020

gaziantep lufthavn åbnes i oktober
gaziantep lufthavn åbnes i oktober

DHMİ General Manager og bestyrelsesformand Hüseyin Keskin, 29 oktober 2020'de planlagt at blive åbnet i Gaziantep Lufthavn, den nye terminalbygning blev undersøgt.

General Manager for DHMİ Hüseyin Keskin brugte følgende erklæringer efter sin undersøgelse i Gaziantep Lufthavn: iz Vi er i Gaziantep for at undersøge lufthavnskonstruktionen på stedet. Hvis Gud favoriserer, 29 oktober. Vi fejrer vores republikdag her på 2020, og vi åbner vores nye terminalbygning. Vores vidunderlige terminalbygning fortsætter med at stige. Der vil være en indendørs parkeringsplads for 2.500-køretøjer og en terminalbygning på cirka 70.000 m2. Vi vil have vores start- og landingsbane, taxa og brobelge, hvor de største fløjede fly kan operere med fuld kapacitet. Jeg håber, at Gud efter et år, som direktør for en administration, der opfylder det, den lover, ikke løfter, velsigner os med at åbne dette arbejde med vores minister og hans guvernør. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar