Gaziray% 99 afsluttet

gaziantep metro-projekt klar
gaziantep metro-projekt klar

Arbejdet med metro-projektet, som planlægges gennemført for at løse transportproblemet, som er et af de største problemer i Gaziantep, fortsætter. Søgningen efter ressourcer fortsætter til metro-projektet, der begynder fra City Hospital og strækker sig til Station Square. Gaziray og Metro Projects generalsekretær for Metropolitan Municipality Sezer Cihan sagde, at de arbejder for at inkludere metroprojektet inden for rammerne af den centrale regerings investering.

Borearbejder blev udført sidste år i Metro-projektet, som vil være løsningen på transportproblemet i Gaziantep. Arbejdet med Metro Project, som er et af visionens projekter for Metropolitan Mayor Fatma Şahin, fortsætter. Gaziantep Metropolitan Kommunes generalsekretær Sezer Cihan afgav udsagn til vores avis om Gaziray og Metro-projekter.

“PROJEKT KLAR”

Er Vi udfører to slags metroprojekter i Gaziantep. Vi har et metro-projekt på linjen, der starter fra Station Square, hvoraf den ene vil være under jorden, til City Hospital. Vi lavede implementeringsprojektet for dette vanskelige projekt. Vi er på et niveau, hvor du kan se metroen, når budet afgives. Efter Gaziantep, Istanbul, er vi den eneste by, der er klar til metro-projektet. Ministeriets godkendelse af metroen blev opnået, og projektet blev afsluttet. Vi holder ikke med udbuddet lige nu. 'Kan vi lave Metro-projektet med statsstøtte, kan vi finde ressourcer?' Vi arbejder med spørgsmål. ”

“INTERVJUER MED MINISTERIET FORTSAT”

Fortsætter sine bemærkninger til Metro-projektet, sagde Sezer, metro Metro-projekter er inkluderet i valgerklæringen fra vores præsident. Vi fortsætter vores forhandlinger med ministeriet. Vi har vores egne faciliteter, men vi arbejder på metro-projektet, som er i Düzbağ-projektet og andre projekter, med støtte fra staten. Som Metropolitan Kommune betaler vi stadig gælden for den infrastruktur, der er lavet til denne by. Celal Dogan var et godt arbejde, der blev udført i perioden, men vi betaler stadig hans gæld. Derfor arbejder vi på at få Metro-projektet til at blive inkluderet i statens investeringsprogram. Vi lykkedes med Gaziray-projektet, ellers ville vi have brugt 2 milliarder TL til projektet. ”

“GAZİRAY-PROCENT FULDT FØRT 99-RENTE”

Cihan sagde, at Gaziray-projektet blev afsluttet med 99, og vores stop blev afsluttet, idet han sagde, at Gaziray-projektet, der strækker sig fra KÜSGET til den organiserede industriområde, var afsluttet. Det var vigtigt at placere området mellem Det Nye Retsbygning og Sygehusområdet under jorden. Vores Metropolitan-borgmester havde meget vigtige initiativer i denne henseende. Normalt vil denne linje krydse jorden. Linjen, der krydser jorden, ville opdele byen i halvdel. Faktisk ville de enorme mure, der skal installeres, ødelægge byen med hensyn til urbanisme og trafik. ”

“PASSAGER TRANSPORT STARTER I 2020”

Med hensyn til, at Gaziray-projektet blev foretaget med støtte fra staten, sagde Sezer, dık Vi har bygget dette projekt med støtte fra staten. Udbuddet mellem 970 millioner TL blev afgivet på tidspunktet mellem Det Nye Retsbygning og Hospitalerne. Vi begynder at grave i denne uge. Området 5 kilometer vil være under jorden. Der er udført arbejde i KÜSGEt-regionen i området 25 kilometer. Vi har et månedligt job hos 3-4 på stationen. Når disse processer er færdige, begynder vi at transportere passagerer. Efter afslutningen af ​​processen med at modtage under jorden, vil 2020 år fra maj eller juni begynde at transportere passagerer i Gaziray'da.

OM METROPROJEKT

Gar-Düztepe-Hospital HRS (Metro) -linjen har et gennemsnit på 10 kilometer-9-stationer og 14 kilometer-13-stationer. Gar-GAÜN 15 juli HRS (metro) liniekøretøjer, inklusive to metrolinjer, vil blive brugt med den førerløse metromodel.

gazeteekspres

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar