Generationsvejsprojekt, 40 for at redde millioner mennesker fra fattigdom

generationsprojekt vil redde millioner af mennesker fra fattigdom
generationsprojekt vil redde millioner af mennesker fra fattigdom

Ifølge en undersøgelse offentliggjort af Verdensbanken, Kina og 2013-initiativet, der blev introduceret af Generation and Road-initiativet, 7 millioner 600 millioner mennesker i ekstreme lande, vil 32 millioner mennesker slippe af med moderat fattigdom. Initiativet vil også øge 2,8 til 9,7 procent af de deltagende landes handelsvolumen. I den globale handel vil 1,7 til 6,2 stige, og den globale indkomst stige med 0,7-2,9. Til dato har 136 lande underskrevet for at deltage i dette initiativ…

Cumhurbaşkanı Silk Road Economic Belt ”og“ 2013. Som blev dannet under besøg af den kinesiske præsident Xi Jinping i Centralasien og Sydøstasien i efteråret 1. 6 er blevet et almindeligt produkt, der er blevet hilst velkommen på verdensplan.

Initiativet, hvor Xi Jinping lægger særlig vægt på Kinas jubilæum for 70-jubilæum, styrkede den gensidige politiske tillid, økonomisk samhørighed og menneskelige og kulturelle bånd mellem de berørte lande yderligere.

Fra slutningen af ​​juli modtog 136 antallet af lande, der underskrev et samarbejdscertifikat med Kina inden for rammerne af Generation and Road; antallet af internationale organisationer steg til 30. Projektet blev også skrevet til De Forenede Nationers resolutioner mange gange under titlen inşa Building the partnership of humanitetens skæbne ”.

Tyrkiet er godt positioneret i hjertet af projektet

Over for forskellige påstande fra vestlige lande, Bælte- og vejsamarbejde, Østafrika, den første motorvej, Maldiverne første bro over havet, har Hviderusland sin egen bilproduktion. Indførelsen af ​​jernbanen Mombasa-Nairobi bidrog med 50-point til Kenyas økonomiske vækst, hvilket skabte omkring 1,5 tusind job i regionen.

Tyrkiet inden for rammerne af den aftale, der blev indgået med Kina i 2015 indgik i Belt Road Project. I denne sammenhæng fortsætter arbejderne til Çanakkale Straw Bridge, 3 Storey Tube Crossing-projektet, Filyos, Çandarlı og Mersin-havnekonstruktionen og Edirne-Kars højhastighedstog og forbindelser jernbaneprojekt.

Projektet sigter mod at forbinde Asien, Afrika og Europa; Dette inkluderer en investering på milliarder af dollars i infrastruktur, herunder motorveje, jernbaner, havne og kraftoverførselsledninger. 21. århundrede og identificeret som et af de største udviklingsprojekter med Belt and Road-initiativet; opførelse og integration af transport-, telekommunikations-, energi- og andre infrastrukturnetværk i disse regioner, kredit- og kapitalmuligheder til nye projekter, told- og skattekoordinering mellem regioner og handel og investeringsmuligheder forventes at blive genoplivet.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.