Giant Step for modernisering af jernbanelinjer

gigantisk trin til modernisering af Polens jernbanelinje
gigantisk trin til modernisering af Polens jernbanelinje

Budimex Budownictwo og PKPs polske jernbanelinjer har underskrevet en kontrakt til en værdi af 324 mio. EUR (1.4 mia. PLN) til modernisering af linjen Goczałkowice-Zdrój - Czechowice-Dziedzice - Zabrzeg i Schlesien. Projektet forestiller udskiftning af jernbanelinjen 47 km og luftledningen 56 km med passagertog, der kører med en hastighed på 160 km / t og godstog, der går op til 120 km / t.

Jernbanetrafikstyringsenheder mellem Czechowice og Dziedzice genopbygges, og det nye lokale kontrolcenter udstyret med moderne systemer vil styre trafikken. Derudover vil Vistula (mellem Goczałkowice og Czechowice-Dziedzice) og den anden tekniske struktur af 22 og en bro på mere end 150 meter også blive besejret.

Inden for projektets anvendelsesområde moderniseres platformene for de eksisterende stationer i området Czechowice-Dziedzice og tilpasses passagerer med bevægelseshæmmede, og der skal udføres renoveringsarbejder ved stopene Goczałkowice-Zdrój og Zabrzeg. Platformerne er udstyret med moderne visuelle informationssystemer og overvågningssystem, der øger sikkerheden.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar