Gratis transport til Mukhtars i Izmir

gratis transport mujta til muhtars i izmir
gratis transport mujta til muhtars i izmir

Izmir-borgmester Tunç Soyer, 1 November offentlig transport vil være gratis for annoncerede mukhtarer.

Izmir Metropolitan Municipality fejrede Mukhtar's Day, som er blevet afholdt siden 2015, med en frokost, der blev afholdt i Izmir. 1 November borgmester for Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer erklærede, at offentlig transport i Izmir vil være gratis for muhtarerne fra datoen for 2019 og sagde: ”Du er det første led i demokratikæden, og du er i den vigtigste position, der fastlægger forholdet mellem lokalbefolkningen og hele staten. Du er vores vigtigste kammerater for at bestemme de fælles behov i vores kvarterer og landsbyer, sikre, at vores værker kommer til live og leverer den rigtige service til folket ”.

”Du er folks øjne k

I sin tale, hvor han talte om mukhtarerne, understregede Tunç Soyer, at deres arbejde er meget vigtigt for samfundet og sagde: dan Vi har mødt med mukhtarerne, siden jeg blev borgmester for İzmir Metropolitan Municipality, og vi forsøger at identificere de problemer og behov, du har formidlet og fremstille løsninger. Vi har samarbejdet med 30-lederen siden den første dag i distriktet

“Takket være den mobile myndighed vil vi være i stand til at kurere dine problemer”

Tunc Soyer erklærede, at mukhtarernes og borgernes ventetid på deres ønsker og klager ikke var korrekt med hensyn til lokalt demokrati og sagde, da vi begyndte at gå til vores kvarterer med den mobile myndighed. Vores mukhtarer og borgere venter ikke længere ved den kommunale port. Takket være vores mobilkontorprojekt kommer vi til dine kvarterer med vores bureaukrater, lytter til dine krav og prøver at være en kur mod dine problemer. ” Tunç Soyer sagde, at de var de mennesker, der kendte kvartererne og deres problemer bedst, og sagde: ”Fordi du er de mennesker, der kender nabolaget bedst, og som har flest ideer til løsninger. Derfor, som Izmir Metropolitan Municipality, vil vi stræbe efter at producere service i de næste 4 og et halvt år under vejledning af dig, idet vi tager inspiration fra dig og på din rute. ”

De præsenterede en bog for Tunç Soyer

Tale ved den ægæiske region Food Mukhtar Federation præsident Zeynep Taylor sagde, "Vi er den største ailesiyiz i Tyrkiet. Vi havde et 187 år, men ikke en dag. Kære Mukhtars. Jeg tak, fordi du inviterede os og leverede denne mulighed .. Hasan Baykal, præsident for Izmir Mukhtars Association, sagde: Jeg lykønsker jer alle, hovedmænd. Jeg vil gerne takke Tunç Soyer, borgmesteren for hovedstadskommunen, som ikke vil glemme os på denne smukke dag.

Borgmesterne i Url gav præsident Soyer to kurve fyldt med bøger før middagen. Karşıyaka Præsident for Mukhtars Association Levent Güçlü og præsident for Izmir Mukhtars Association Hasan Baykal overrakte blomster til Soyer.

Efter talerne modtog to af muhtarerne, der vil bruge deres gratis boardingkort fra november, deres kort fra borgmesteren i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar