Technowood modtog første pris ved Iconic Awards Award Ceremony i München!

ikoniske priser i technowood munih
ikoniske priser i technowood munih

Emre Alaz, General Manager for Technowood, blev tildelt den første præmie i kategorien Innovativt materiale, som han definerede som 'Beyond All Category' ud over disse kategorier. Hun modtog. Technowood bringer skovsektoren til det næste niveau med sin erfaring og innovative vision.

Et tyrkisk selskab blandt de verdensberømte stjerner!

Prisceremonien for Iconic Awards 2019-konkurrence, der hvert år uddeler det bedste inden for arkitektur og design, afholdes på EXPO Real Fair i München under sponsorering af det tyske designråd, et af verdens førende centre for kommunikation og informationsoverførsel inden for design, branding og innovationssektorer. Pinakothek der Moderne. Priserne blev uddelt til prisvindere, blandt dem David Chipperfield Architects og Snarkitecture. I kategorien Malzeme Innovative Materials Techn modtog Technowood General Manager Emre Alaz prisen på vegne af Technowood, der blev tildelt den første pris med sin innovative produktionsteknologi og miljøvenlige 'ALUSIDING' produkt.

Technowood fortsætter med at tilføje Prestige til Prestige inden for træindustri!

Technowood har været sektorens pioner og har været industriens pioner ved at tilbyde den teknologiske form af træ til arkitektoniske strukturer i forskellige skalaer og funktioner i mere end 20 lande. Iconic Awards-prisen, der tilføjes Technowoods resultater ved at kombinere de nyeste teknologier med forståelsen af ​​innovation, præsenterer den teknologiske tilstand af træet for brugeren og viser succes med den vision, som virksomheden præsenterer for byggesektoren.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar