İmamoğlu mødtes med befolkningen i Sapanca

imamoglu mødtes med sapanca-folket i svævebanebanen
imamoglu mødtes med sapanca-folket i svævebanebanen

İBB Præsident Ekrem İmamoğlu Bolu Kommune, Melen Dam og Izmit Metropolitan Municipality før besøgene i distriktene i Sapanca mødtes med borgerne, der beskytter sig mod kabellinjen. İmamoğlu lyttede til borgernes krav og sagde, tabi Jeg er naturligt i hjertet af naturen, uanset hvor. Jeg er opmærksom på, at enhver fejl begået over for naturen er et forræderi på vores børn og vores fremtid. Den forståelse, der ignorerer mennesket, kan ikke herske over nogen region. Hvis du ignorerer individuelle krav, socialret gennem individuel lov, vil dette ikke ske. ”

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) borgmester Ekrem Imamoglu, Bolu Kommune på vejen før hans besøg stoppede i Sapanca. İmamoğlu mødtes med beboerne i kvarteret Kırkpınar Hasanpaşa, der var på vagt til at reagere på “kabelbaneprojektet ihale, som blev tilbudt sidste år af Sapanca Kommune for at bidrage til turismen. Kvinder, mænd, ældre, børn alle sammen i kvartererne, der så Imamoglu "Alt vil være meget flot" jublede og viste kærlighed til IMM's præsident. En kvindelig borger udtrykte sin kærlighed til İmamoğlu med ordene, bu Dette er en vidunderlig ting, ja.

Nabolandets folk: KAR VI ER IKKE MOD ROPET ”

Kırkpınar miljø og udendørs sportsklub præsident Hüsamettin Koçlu sagde på vegne af kvarteret og sagde til İmamoğlu: ”Dette er vores eneste indsamlingsområde efter jordskælvet. Det er også det eneste grønne område i Kırkpınar Hasanpaşa kvarter. Området, hvor vores børn leger. En af dens vigtigste træk er vandbassinet, der fodrer Sapanca-søen. 5,5-6 meter er under vand. Vi er i store problemer. Vi er ikke imod svævebanen på nogen måde. Vi vil flytte. Det skal bygges i en af ​​landsbyerne, der skal udvikles. De forsøgte at gøre os indtrængende på vores eget sted. Deres formål er at åbne dette område for zonering af bilgi.

“Jeg håber, at en stemme, der lytter til dine advarsler”

Idémamoğlu sagde, at han kender følsomheden hos befolkningen i Sapanca, ”jeg har gået og kommer i mere end 20 år. Naturen på dette sted stammer fra følsomheden af ​​dens indbyggere. Jeg respekterer din indsats. Jeg vil gerne invitere både borgmesteren i Sakarya og borgmesteren i Sapanca til at være mere følsomme over for denne proces. Du ser konstruktivt på problemet. Dette er et velkendt sted, mættet med turisme. Du har forslag om, at du kan investere forskelligt på forskellige punkter. Sakarya stedfortræder, (CHP) Gruppens næstformand Engin Özkoç er også interesseret i processen. Han er en meget følsom stedfortræder. Jeg er i hjertet af naturen, uanset hvor. Jeg er opmærksom på, at enhver fejl begået over for naturen er et forræderi på vores børn og vores fremtid. Jeg håber, at du sidder ved bordet og lytter til dine ønsker, anmodninger og advarsler.

ÇALIŞ VI arbejder på at tegne et vejkort, der lytter til samfundets lyd ”

Imamoglu reagerede endnu en gang på forbud mod bud på Haydarpaşa og Sirkeci stationer efter borgernes påmindelse: ”Vi forsøger at tegne et køreplan ved at fokusere på succes og lytte til samfundets stemme. I går samlet vi for eksempel min hovedmand i nærheden af ​​1000 og sagde: 'Hvilken by vil du bo i? Den forståelse, der ignorerer mennesket, kan ikke herske over nogen region. Dette sker ikke, hvis individuelle krav ignorerer social lovgivning gennem individuel lov. Det er faktisk en menneskelig holdning. Dette er også vores tro. Det er et spørgsmål om samtykke. Det er et enkelt naboskabs samtykke Imamoglu, borgerne forlod efter at have taget kollektive fotos.

Nuværende jernbanetilbudskalender

Per 21

Tilbudsmeddelelse: Biludlejningstjeneste

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Per 21

Indkøbsmeddelelse: Indkøb af reservedele til jernbaneelektrificering

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Per 21

Jernbaneanbud Nyheder Søgning

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar