Andet svar fra Imamoglu på budet på stationen: 'Jeg er meget vred på Istanbul's vegne!'

imamoglundan andet svar på bud på gar
imamoglundan andet svar på bud på gar

İBB-præsident Ekrem İmamoğlu holdt den afsluttende tale på “Mukhtars Workshop düzenlen, der blev afholdt på Eurasian Show and Art Center i Yenikapı og bragte byens 961-leder sammen.

Imamoglu, der reagerede på udsendelserne fra Haydarpasa- og Sirkeci-stationer på sociale mediakontoer for første gang blev forbudt fra buddet, understregede, at han var meget vred på Istanbul's vegne. ”På denne måde vil folk, der ikke ved, hvordan man skal behandle offentlige goder, og som ikke har denne moral, trække statens ejendom til nogen i dag, og i morgen vil andre ting blive trukket. Vi tillader det ikke. Im Imogoglu sagde: ”Hver dag står vi over for ulykkelige nyheder og begivenheder, som vi er bekymrede for. I en sådan atmosfære, i en sådan atmosfære, kan de mennesker, der gør dette, hverken blive statsmænd eller beskytte denne nations ejendom ”.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) arrangerede “Mukhtars Workshop” på Eurasia Show and Art Center i Yenikapi inden for rammerne af ”2020-2024 Strategic Planning”. Før workshopens afsluttende tale var IMM-præsident Ekrem İmamoğlu vært for i alt symbolsk hovedmanden for 13 i kontorlokalet på AGSM som en del af 19 oktober Headmen's Day. Imamoglu, muhtars, "Hvordan har du det" spørgsmål "Jeg arbejder bedre. Jeg vil anbefale det til alle ”. ”Vi elsker vores mukhtarer. Vi nyder også at være sammen med vores mukhtarer. İm İmamoğlu sagde, orum jeg lykønsker dig med denne smukke dag. Vi ønsker at bevare og udvikle dette kontor, som måske er det første punkt i vores demokratibevidsthed, måske det første punkt, der er med vores mukhtarer og samarbejder. Dit værksted i dag er en del af dette, men det er en begyndelse. Vi vil tage det videre. Dine tanker vil dække et meget værdifuldt sted for os, og du vil ikke være i tvivl om, at det vil gå op med det, vi har tilføjet. ”

“HVORDAN MEGET VI DELER, VORES VIRKSOMHED ER SÅ LETT”

Med oplysning om, at Istanbul er en stor by, sagde İmamoğlu, ne Jo mere vi deler og deler ledelsen i Istanbul, jo lettere bliver vores forretning. Dette lettede system vil faktisk løse mange samfundsproblemer. Derfor er det koncept, vi kalder demokrati, meget smukt og værdifuldt. Jeg elsker denne definition: Demokrati betyder, at vælgerne har ret til at regere; men det er et system, der beskytter eksistensretten for dem, der ikke vælger. ”Jeg stemte, jeg ved alt. Manden, jeg stemte på, blev valgt, og han skulle gøre alt! ' Det er ikke sådan. Tværtimod er det et system, der får borgeren til at føle lige rettigheder. Så du står ved det stærkeste startpunkt i mekanismen. Vi har mange job; men vi vil også tage stærke skridt på dette felt. ”

"PRÆSIDENTEN FOR NÆSTEFORHOLDSFORSAMLINGET VIL MUCHARS"

Imamoglu sagde, ”IMM har oprettet et Kent byråd for første gang i dag. men for første gang vi har dannet et byråd, er dette værdifuldt. For første gang i Istanbul udvikler vi et frivilligt system, der vil dække hundreder af tusinder af mennesker. Det har sin plads i loven. Hver offentlig institution har en mekanisme, der kan drage fordel af frivillige. Vi udvikler definitionen af ​​'byens frivillige'. Du vil drage fordel af alt dette. De drager fordel af dig. Vores andet mål er kvarterråd. Formanden for dette kvarterråd er urokkelig. Vores mål er at etablere disse forsamlinger i kvartererne. Vi forklarede dette i vores valgerklæring ”.

“MINISTERIET VAR TILBUD TIL IMM UDEN UDBUD”

İmamoğlu gik derefter til hallen, hvor værkstedet blev afholdt og mødtes med hovedmændene i kvarteret 961 i Istanbul. professor Dr. İmamoğlu, der tog mikrofonen efter Murat Şekers meddelelse af resultaterne af værkstedet, talte om det arbejde, de vil gøre i den nye periode med mukhtarerne, som han definerer som başlangıç ​​udgangspunkter for demokrati .. Imamoglu bragte mod slutningen af ​​sin tale i udbudsprocessen Haydarpasa og Sirkeci-stationerne skandalen. I en oplysning om, at begge stationer er symboliske strukturer for dem, der migrerede til Istanbul, opsummerede İmamoğlu begivenhederne i udbudsprocessen. Imamoglu oplyste, at ministeriet for transport og infrastruktur er startet et udbud til sociale og kulturelle formål uden at tjene penge. ”Jeg vil have dig til at vide det; en offentlig institution kan overføre til en anden offentlig institution uden et bud til dette formål. Med andre ord kan transportministeriet give det til IMM. Der er hundreder af eksempler på dette i Istanbul. Jeg sagde: 'Du gør det forkert'. Vi er her. Vi vurderer disse steder på den bedste måde og tilbyder dem til offentligheden. Men ministeriet afgav en erklæring; ”Metropolitan kan ikke deltage i dette bud”, sagde han. Hvorfor kan han ikke? Intet svar; er ikke tilladt! Jeg spurgte ham, hvad hans motiver var. Hvad er grunden til denne motivation? Hvad du kalder IMM er en institution, der tilhører 16 millioner af denne by. Er der et pålæg, der nødvendiggør denne forklaring?

MAZ DER ER IKKE EN STATMAN, DER GER DETTE ”

Imamoglu sagde, at de trådte i budet som et resultat af gennemgangen og godkendelsen af ​​IMM's filer og delte oplysningerne om det kendilerine konkurrerende firma. Imamoglu oplyste, at de via fax, der kom fra 17.00-køerne, blev informeret om, at de blev udelukket fra buddet og sagde: De spørger: 'Hvor er dit øjenbryn, hvor er dit øje? Hvor er din kind? ' Det er en tragikomisk tilstand. Måske fortalte jeg ham vittig; Men jeg er også meget vred. Jeg er vred på Istanbul's vegne. Mere interessant: For 15 dage siden var alt lovligt, men hvad gør 15-motiv, som skubber dig til det i løbet af dagen? Dette angår 16 millioner mennesker i denne by. Jeg kalder her for at forsvare rettighederne for 16 millioner mennesker i denne by. Den, der er ansvarlig for denne proces, inklusive dem i dette rum, vil indgive en kriminel klage mod hver af dem mandag. IMM ejer en ejendom i denne by, en tillid til denne by, dens historie, natur og spiritualitet.Det er ikke et selskab med en kapital på TL tusind. Istanbul Kommune ejer det. Han sagde.

N HVAD ER DENNE MOTIVATION? ”

”Hvad er denne motivation? Til hvem, til hvad giver du ”Imamoglu spørger igen,” På denne måde beder folk, der ikke kender måden for offentlige goder, ikke denne moral, i dag trækker statens ejendom til nogen, og i morgen trækker andre ting. Vi tillader det ikke. Vores mund falder overhovedet ikke: Enhed, samvær, retfærdighed, rettigheder, lov, retten til at spise, lad os ikke beskytte denne lands ejendom, denne by og landets åndelighed, lad dette land være i fred, lad os ikke høre dårlige nyheder, ikke komme til skade. Hver dag står vi over for ulykkelige nyheder og begivenheder, som vi er bekymrede for. I et sådant miljø, i en sådan atmosfære, kan de mennesker, der gør dette, hverken være statsmænd eller beskytte denne lands ejendom ”.

MOBILTELEFONEN VIL DISTRIBUTERES TIL BEKRÆFTNINGERNE FOR AT SIKRE DEN NYE TEKNOLOGI

Fikri Temizel, muhtar i Yunus Emre-distriktet i Arnavutköy, præsenterede Imamoglu med et fotografi af sin far vævet på tæppet. İmamoğlu, Esenler Kazım Karabekir District Mukhtar Muharrem Polat, “den yngste mandlige muhtar”, Zeytinburnu Wireless Neighborhood Mukhtar Edanur Menteş “den yngste kvindelige mukhtar, Adalar Nizam Neighborhood Mukhtar Sherif Ali Coskuner“ den ældste mandlige muhtar ”, Sisli Erik Den ældste kvinde muhtar e til borgmesteren i Feriköy kvarter Sevim Meriç, den erkek mandlige muhtar, der tjente den længste periode e til Hasan Refet Üstün, muhtar i Sarıyer Tarabya kvarter, og den uzun længste sigt muhtar e til muhtar i Bakırköy Zeytinlik kvarter. plaketter og priser. İmamoğlu overleverede plaketter og priser til muhtarerne, handicappede hovmænd, Üsküdar İcadiye District Headman Mehmet Faruk Güllü og Bağcılar Yenigün District Headman Bünyamin Çiftçi.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar