Hvorfor vi skal producere indenlandske og nationale mærkeprodukter

indenlandske og nationale mærkeprodukter skal producere
indenlandske og nationale mærkeprodukter skal producere

Tyrkiet, forbi terroristerne at rydde nord for Syrien onsdag lancerede Peace Operation Spring.

Land af økonomisk nedslidning af medarbejdere i USA og europæiske lande, successivt meddelt, at de stopper våbeneksport til Tyrkiet.

Første amerikanske F-35 interesser Tyrkiet meddelt, at flyet programmet. Og så annoncerede økonomiske sanktioner, der ville bringe kvoten stål import fra Tyrkiet gjorde. Verdens sjette største eksportør af stål i Tyrkiet, kom ind i forsøget på at handle med andre lande efter USA og EU importkvoter.

4 Det europæiske lands forsvarseksportværdi er 311 millioner euro. Våben fra Tyskland 243 millioner euro, der beskriver landet vil ikke sælge, Frankrig million euro 45.1, 17 millioner euro, Finland, Norge gør 6 millioner euro, mens eksport af våben til Tyrkiet.

Manisa beslutning af den tyske Volkswagen investering har meddelt, at det udskudt beslutningen om at bygge en ny fabrik i Tyrkiet.

Da vi lancerede Cypern i 1974, satte USA og Europa en embargo igen, og dermed blev nationale virksomheder som ASELSAN, TAI og ROKETSAN oprettet.

For år tilbage, kan jeg ikke købe israelske Heron UAV og gør hans egen gennem Sihai Tyrkiet, mellem de første tre poster i verden gør store fremskridt på dette område.

I øjeblikket inden for forsvarsindustri indenrigs- og nationalitetsgrad 70 procent. 70 inden for national og nationalitet inden for jernbanetransportsystemer. 70% i bilindustrien.

Efter Cyperns lancering kæmper den tyrkiske industri med at øge den indenlandske og nationale produktion.

Til dette bør vi udvikle vores indenlandske og nationale industri mere og øge antallet af nationale mærkeproduktion endnu mere. Dette er en vigtig mulighed for os at investere mere i indenlandske og nationale industrier i disse embargoer. ASELSAN, TEI, ROKETSAN BAYKAR MACHINE, Fnss, HAVELSAN, STM, BMC, Vestel, Otokar ARÇELİK TUMOSAN, Durmazlar, BOZANKA A, AKIN SOFT ... og vi er nødt til at få flere hundrede lokale og nationale virksomheder fra hele Tyrkiet lide. Vi bør vende hver eneste krone, som vi vil rejse til udlandet, til den indenlandske industri ved at investere i landet, og vi skal beskytte og udvikle alle industriister, der producerer indenlandske og nationale mærker ved at give dem som stat og nation.

Dr. Kontakt Ilhami direkte

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar