Istanbul lufthavnsbibliotek åbnet

istanbul lufthavnsterminal åbnede
istanbul lufthavnsterminal åbnede

Minister Ersoy, der åbnede biblioteket i Istanbul Airport, modtog den første bog fra biblioteket, den afdøde professor. Dr. A. Haluk Dursuns Yolculuk-rejse til den osmanniske geografi-eser med sit arbejde fløj til Antalya.

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy: uz Vi fortsætter med et nyt bibliotekskoncept. Du kan efterlade her eller læse en bog i din by i Tyrkiet efter afslutningen af ​​den bog, du får her ved din side kan leveres til en hvilken som helst bibliotek. "

Mehmet Nuri Ersoy, minister for kultur og turisme, åbnede Istanbul lufthavnsbibliotek, der blev taget i brug i Istanbul lufthavns indenrigsterminal.

Minister Ersoy, der skar bibliotekets åbningsbånd sammen med Ahmet Önal og administrerende direktør og direktør for IGA lufthavnsadministration, besøgte biblioteket.

Ersoy, der modtog den første bog fra biblioteket, der skulle leveres til ethvert bibliotek i Antalya, viceminister for kultur og turisme, den afdøde minister. Dr. A. Haluk Dursuns Yolculuk-rejse til den osmanniske geografi-eser med sit arbejde fløj til Antalya.

Minister Ersoy sagde i sin tale på bibliotekets åbningsceremoni, at Istanbul lufthavn er blandt de største i verden, en periode med hurtig udvikling af luftfart er bestemt til Istanbul, sagde han.

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy erklærede, at lufthavnen, som ikke kan bygges, blev taget i brug på meget kort tid og foran de angivne datoer. stor lufthavn. Det er faktisk en levende by. Befolkningen er også meget overfyldt. Millioner af mennesker gør denne lufthavn indgang og udgang fra Tyrkiet. Millioner af mennesker kommer her og fortsætter til en anden by i verden uden at gå gennem denne lufthavn igen. ”

Disse egenskaber, under hensyntagen til lufthavnens åbning 1 år før IGA ledere og de designet drømt mange projekter for at vurdere den bedste måde at værdi for Tyrkiet, ministeren understregede Ersoy sagde, at de havde dem i livet.

kommer til Istanbul, så angiver, at de har til formål at introducere Tyrkiet til passagererne fortsatte til en anden by ministrene Ersoy, Tyrkiets naturlige og kulturelle rigdomme i lufthavnens gratis, hav, sand, sol, og sagde, at de er begyndt en intensiv introduktion til ruinerne.

Minister Ersoy fortsatte: ”Dette påvirker meget. Intern engang læse syv, først implementeret i Tyrkiet for at tilføre værdi til vores passagerer, der ønsker at vurdere læse sin tid i lufthavnen. Vi fortsætter med et nyt bibliotekskoncept. Du kan efterlade her eller læse en bog i din by i Tyrkiet efter afslutningen af ​​den bog, du får her ved din side kan leveres til ethvert bibliotek. Vi giver dig muligheden for at læse din bog og læse den indtil udgangen. Vores tredje service vil blive aktiveret. Protokollen blev afsluttet i sidste uge med detaljer. Især efter at have passeret passet implementerer vi et tusind kvadratmeter museum i det rensede område. Dette vil blive gjort inden for en måned efter investeringstilbudet og 2020-sæsonen, jeg håber, at vi tager i brug. Især passagerer, der kommer til Tyrkiet uden at indtaste vi tror at vinde der. Vi ændrer indholdet hver 6 en gang om måneden. Det vil være et koncept, der afspejler alle værdierne i Anatolia. Vi udviklede også et fjerde projekt under brainstormingen på disse møder. Display tilfældet i andre steder med automater i lufthavnen, som er i de historiske aktiver vil bringe Tyrkiet ind i pletter. Vores udenlandske gæster til Istanbul lufthavnen indtil det øjeblik vi trådte ud ryggen Tyrkiets historiske monumenter, kultur, arkæologi vil gå ind med et informeret om lufthavnen. "

En bog af Fuat Sezgin, en af ​​verdens førende figurer inden for videnskabshistorie, blev præsenteret for biblioteket af ministeren Ersoy, Istanbul Tekniske Universitets Fakultet Assoc. Dr. Han gav en plak til Hatice Ayataç og Murat Ayataç.

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy, Van, Ercis-distriktet i trafikulykken i den viceminister for kultur og turisme, der døde. Dr. Han undersøgte også Ahmet Haluk Dursuns bøger på biblioteket.

2 Tusind 550-artefakter i biblioteket

I biblioteket, som vil være det kulturelle hvilested, hvor passagerer kan tilbringe tid, vil i alt 350 tusind 500-publikationer, inklusive tusind 150-litteratur, 50-børn, 500-engelske, 2-magasiner og 550 Nobelprisvindende litterære værker være tilgængelige.

Passagerer, der modtager tjenester fra biblioteket på den indenlandske terminal, kan låne bøger om medlemsflyvninger på indenrigsflyvninger. Brugere kan låne deres bøger, vil bogen tilbagevenden boksen Istanbul Airport ankomster Passagererne kunne levere til enhver afdeling eller offentlige biblioteker i Tyrkiet.

Biblioteket, der tjener i samarbejde med Ministeriet for kultur og turisme og IGA, vil være åbent i løbet af 06.30-23.30 timer. 6-tjenestepersonale blev tildelt biblioteket, hvor IGA skaffede plads og infrastruktur.

Nuværende jernbanetilbudskalender

Mon 18

Tilbudsmeddelelse: Biludlejningstjeneste

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18
Mon 18

Indkøbsmeddelelse: Privat Sikkerhedstjeneste (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
Arrangører: entreprenøren
+ 90 222 224 00 00

Jernbaneanbud Nyheder Søgning

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar