Iron Silk Road 275 tusind ton læsset

jern silkevej
jern silkevej

Transport- og infrastrukturminister Cahit Turhan, præsident Recep Tayyip Erdogan 30 oktober 2017'de åbnede af Baku-Tbilisi-Kars (BTK) jernbanebelastning på 275 tusind tons på to år, sagde han.

Turhan erklærede, at linjen gør aksen mellem Europa, Centralasien, Kina og Mellemøsten til den mest økonomiske, sikreste og mest bekvemme rute, og erklærede, at den sigter mod at øge eksporttransporten til Kasakhstan gennem containervirksomhedsaftalen, der blev underskrevet mellem TCDD og Kasakhstan KTZ. Turhan oplyste, at en ny nord-syd-korridor blev oprettet fra Rusland med jernbanetransport, der startede på nævnte linje og sagde, at düzenli Regelmæssige forsendelser af stålrulleplader blev startet fra denne korridor til İskenderun. Tyrkiet, Aserbajdsjan og Rusland underskrev mellem jernbanen rute BTK i jernbanen med Rusland over stregen med aftalememorandummet om samarbejde på kort sigt 1 millioner tons, mens på mellemlang sigt 3 til 5 millioner tons kul, korn og er målrettet metal bærer "sagde han.

FØRSTE INDLÆGSTRAG gennem marmaray

Turhan sagde, at det første kinesisk-europæiske tog, der består af elektroniske komponenter og 42-vogne, afgår over Iron Silk Road, iki To firsts opleves på samme tid på toget. Det første er det første tog fra Kina til Europa via den midterste korridor Iron Silk Road, og det andet er det første internationale godstog, der passerer gennem Marmaray-stræderørpassagen. ” (MORGEN)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar