Jernbanesysteminvesteringer i Istanbul vil blive accelereret, indenlandske teknologier vil blive fokuseret

jernbanesysteminvesteringer vil blive fremskyndet i Istanbul, indenlandske teknologier tildeles vægt
jernbanesysteminvesteringer vil blive fremskyndet i Istanbul, indenlandske teknologier tildeles vægt

Fra workshopen "Rail System" arrangeret af IMM-enheder blev det besluttet at fremskynde metroinvesteringer og koncentrere sig om indenlandske teknologier.

Afdelingen for jernbanesystem i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) har arrangeret et Sistem Rail System ıyla-værksted med deltagelse af akademikere fra forskellige universiteter. Ibrahim Orhan Demir, vicegeneralsekretær for transport og miljø holdt åbningstalen for værkstedet og henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​jernbanesystemet.

Ray Jernbanesystemet er vores første prioritet, når vi formulerer vores transportpolitikker. Jernbanesystemer er uundværlige for løsningen af ​​Istanbuls transport- og adgangsproblemer. İbrah İbrahim Orhan Demir sagde, at med stigningen i antallet af biler i de senere år er trafikken blevet mere og mere uløselig.

Demir sagde: ”Vi ser, at der vil være en bred enighed om, at Istanbul er løsningen for jernbanesystemer, og at transport ikke kan løses ad vej. Jeg håber, at resultaterne kaster lys over os, og at vi fortsætter vores arbejde i denne sammenhæng. ”

Den første session i den tre-session workshop om ”Operated, under konstruktion og planlagte jernbanesystemer u blev afholdt af ITU Civil Engineering Department pensioneret professor. Dr. Haluk Gerçek ,, Teknologisk udvikling inden for jernbanesystemer ”på den anden session på Fakultet for Elektrisk og Elektronisk Fakultet i Istanbul tekniske universitet. Dr. Instrueret af Mehmet Turan Söylemez.

METROTER VIL HASTIGHED, DOMESTISK TEKNOLOGI VIL STØTTE

Følgende vigtige beslutninger blev truffet fra mødet, hvor emnerne til İşbirliği Forsyning af køretøjer gennem Industrial Cooperation Project (SIP) “og” Domestic signal signal project da blev også drøftet:

- Prioritet bestemmes for linjer, der genstartes og er blevet stoppet i lang tid på grund af økonomiske grunde.
- Nyplanlagte linjer vil blive evalueret med en holistisk transportplanlægningsmetode og inden for rammerne af nuværende store planer.
- Udvikling af lokal jernbaneteknologi vil blive prioriteret.

PRÆSENTATIONER FOR WORKSHOP

ASSISTENT DR.PELİN ALPKÖKİN - AKTUELT STATUS FOR JERNESYSTEMER
2. Fatih GÜLTEKİN - DAG I REGLESYSTEMER
3. ASLI ŞAHİN AKYOL - RAYLI SYSTEMPROJEKTER PLANLÆGNING OG DESIGN TEKNOLOGIER
1. FAHRETTİN ÖNER - BIM-ANVENDELSER I IMM RAIL SYSTEMPROJEKTER
2. HASAN PEZÜK - METRO KØRETØJETILSÆTNING OG INDUSTRIELT SAMARBEJDSPROJEKT I JERNESYSTEMER (SİP)
3. UFUK YALÇIN- DOMESTISK SIGNALPROJEKT

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.