Tyrkiet, TRMCA beton R & D og F & U Rådgivningscenter med fremstår i beton

kalkun THBB beton og beton rådgivningscenter ar ar g gear i blis
kalkun THBB beton og beton rådgivningscenter ar ar g gear i blis

Istanbul Development Agency (İSTKA) innovative og kreative Istanbul Assistance Program Financial, undersøgelser udført "Tyrkiet Klar beton Association of Concrete forskning, udvikling og teknologi Rådgivningscenter" projekt, Tyrkiet beton bringer et vigtigt center stadig i F & U.

Undersøgelser viser, at ikke-standardbeton er en af ​​de vigtigste årsager til ødelæggelse af jordskælv, anvendelse og projektfejl. I Tyrkiet mere end xnumx't procent af befolkningen i "høj jordskælv fare", der bor i regioner, der er modtagelige for jordskælv, og at spørgsmålet skal fornys, og er kendt for at 70 millioner.

Behovet for et forskningscenter, der er i stand til at udføre avancerede analyser og imødekomme sektorens behov, er opstået i de senere år, hvor jordskælvsbestandige konstruktioner og byomdannelse står på dagsordenen.

Ved at underskrive et større projekt i lyset af denne udvikling, Istanbul Development Agency (İSTKA) Innovativ og kreativ Istanbul inden for rammerne af det finansielle støtteprogram "Tyrkiet Klar beton Association of Concrete forskning, udvikling og teknologi Rådgivningscenter" blev etableret.

Særlige behov for F & U- og teknologirådgivning bliver besvaret

Centret sigter mod at sikre gennemførligheden af ​​avancerede test til bestemmelse af betongkvaliteten i Istanbul og imødekomme de specifikke F & U- og teknologikonsulentbehov inden for byggeri og færdigblandet betonsektor. Centret vil fungere som et center, der er i stand til at gennemføre avancerede konkrete undersøgelser på niveau, der er åbne for den fælles brug af sektoren og alle interessenter, udvikle innovative og holdbare betonproduktionsteknikker og yde rådgivning om kvalificeret og grøn betonproduktion. Centret vil også gennemføre vigtige undersøgelser på miljøområdet under hensyntagen til sektorens behov og evaluering af affald og udvikling af alternative råvarer. Projekt, Tyrkiet Klar beton Association (TRMCA) i kroppen, Ministeriet for Industri og Teknologi Ministeriet arbejder i koordination Istanbul Development Agency (İSTKA) med innovativ og støtte kreative Istanbul Assistance Program Financial, blev det gennemføres i partnerskab med det tekniske universitet.

İSTAÇ, Istanbul tekniske universitet og Boğaziçi-universitetet bidrog til projektet som associeret. Centret vil være i stand til at levere service før og efter produktions- og supportproducenter på designstadiet og i produktkontrolstadiet.

Borgere såvel som producenter vil drage fordel af centret

Centret vil betjene entreprenører, færdigblandet beton, præfabrikeret beton, cement, aggregat, kemisk blanding og mineralblandingsproducenter, borgere og kommuner, der har brug for avancerede test for at bestemme kvaliteten af ​​beton i deres bygninger. Borgere fra deres eksisterende bygninger med centrets faciliteter eller af ekspertorganisationer for at kunne analysere prøver, der er taget. 2019 begynder at fungere i november.

TRMCA for Concrete forskning, udvikling og teknologi Rådgivningscenter Projekt: Tyrkiet Klar beton Association (TRMCA) Yildiz Tekniske Universitet, udbydes i samarbejde med "Tyrkiet Klar beton Association of Concrete forskning, udvikling og teknologi Rådgivningscenter" projekt blev lanceret den 1 maj 2018. Inden for rammerne af projektet, der er udført af Istanbul Development Agency (ISTKA) inden for rammerne af det innovative og kreative Istanbul finansielle støtteprogram, producerede virksomheden innovative, langvarige betonproduktionsteknikker, der er i stand til at udføre avancerede konkrete forskningsteknikker, der er åbne for den fælles brug af sektoren og alle interessenter inden for THBB, og producerer sektorspecifik, kvalificeret og miljøbetonproduktion. Et forsknings- og udviklingscenter blev oprettet.

Tyrkiet Ready Mixed Concrete Association of Concrete forskning, udvikling og teknologi F & U-aktiviteter, der kan gøres på VejledningsCentret er som følger:

1) Speciel konkret forskning: Beton med lang levetid og så videre. materialeprøver, beton, der er resistente over for særlige miljøeffekter, beregninger af betonens levetid, 100 årlig betondesign, ækvivalente betonydelsesdesign baseret på holdbarhed. undersøgelser,

2) Miljø: Reevaluering af byggeaffaldsaffald i betonproduktion, evaluering af industrielt forbrændingsaffald i betonproduktion, gulveaske, industrielt slagge osv., Evaluering af industrielt spildevand og betonindustriens genvindingsvand i betonproduktion,

3) Specielt konkret design fungerer: Udvikling af speciel beton, mørtel og plaster, der renser luft, adsorberer gasser såsom CO2, NO2, udvikling af selvhelende betondesign, udvikling af antibakterielle beton, mørtel og plaster, beton med øget hydrofobicitet, beton og mørtel design, der giver vandtætning, udvikling af specielle reparationsmørtler osv. til styrkelse af historiske strukturer. arbejde kan udføres.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar